Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:50

Πρέβεζα-Καρναβάλι 2021: Απόψε ξεκινά το Κομιτάτο για να δώσει χαρά, κέφι, αισιοδοξία…

887 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2021, 12:37 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που ζούμε, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας κάνει απόψε Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8 το βράδυ επίσημη πρεμιέρα, με την “Εισαγωγή στο Καρναβάλι.”

Με έμφαση στο να μεταφέρει σε όλα τα σπίτια, χαρά, κέφι, αισιοδοξία, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, γίνονται τόσα πολλά για να αλλάξει και την ψυχολογική διάθεση του κόσμου.

Σε συνεργασία με την CINEMATICON TV και τον Κώστα Αθανασόπουλο, δημιουργείται το πρόγραμμα του διαφορετικού είναι η αλήθεια  Καρναβαλιού του 2021, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Ένα τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι που περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις πολιτιστικών συλλόγων, φορέων, μουσικών και χορευτικών σχημάτων για να το απολαύσει ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει και να μπει στο πνεύμα και στο κλίμα της Αποκριάς!

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας λόγω των ειδικών συνθηκών ετοιμάζεται για ένα διαδικτυακό Καρναβάλι γεμάτο κέφι, χαρά, ζωή! Γιατί το Καρναβάλι είναι ζωή!

Πως μπορείτε να συμμετέχετε; Δημιουργήστε  το δικό σας Αποκριάτικο βίντεο με τις στολές σας, με έναν αποκριάτικο χορό, ένα Αποκριάτικο σκετς, ή ένα μικρό βίντεο-σκετς, από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο.

Ανοιχτή πρόσκληση υπάρχει σε μουσικά σχήματα , σε χορευτικά σχήματα, σε θεατρικές ομάδες  που θέλουν να συμμετέχουν στις φετινές διαδικτυακές Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Εσείς που θα δημιουργήσετε το βίντεό σας, για να το συμπεριλάβουμε στις τηλεοπτικές διαδικτυακές αποκριάτικες μεταδόσεις μας, θα πρέπει να το έχετε ολοκληρωμένο μέχρι την 10η Φεβρουαρίου. Αφού το ετοιμάσετε θα το στείλετε με email στην παρακάτω διεύθυνση:

krom_knifedge@yahoo.com

Περισσότερες λεπτομέρειες απόψε  Τρίτη 26 Ιανουαρίου 8 το βράδυ στην… Εισαγωγή του φετινού Καρναβαλιού που θα είναι Live στο Youtube  στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=BvQ7HeYzkFE&ab_channel=CINEMATICONTV&fbclid=IwAR3hEWTcgvyb2y78aHM7ryKwY8cNcBM4M6sQz8VVkRvceiZvlQmngRgOPbs

Κοινοποιήστε και διαδώστε το παραπάνω λινκ σε όλο τον κόσμο

Με ευλαβική προσοχή στην τήρηση των μέτρων, δημιουργούμε και σε συνθήκες Πανδημίας, πολύ απλά επειδή…

«Το Καλό το… Κομιτάτο, ξέρει κι άλλο Καρναβάλι»

Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα