Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:48

Πρέβεζα: Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Καραμανίδης

859 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/01/2021, 8:36 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ακόμα και όταν η είδηση είναι αρνητική και οι εξελίξεις δείχνουν το ίδιο, ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση θες να πιστεύεις ότι ο χρόνος θα μεταθέτει, θα αναβάλει διαρκώς την τραγική κατάληξη. Μια τραγική κατάληξη που δυστυχώς ήρθε σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021.

Μούδιασμα στη σκέψη, μούδιασμα στην καρδιά για ανθρώπους που εκτιμάς και θαυμάζεις.

Αυτοδημιούργητος, μαχητής της ζωής, επιτυχημένος, παλικάρι, ο Βαγγέλης Καραμανίδης. Τίποτα δεν του χαρίστηκε στη ζωή, όλα τα κέρδισε με μάχες, με το σπαθί του, έκανε μια υπέροχη οικογένεια που ακόμα και από εκεί ψηλά θα είναι περήφανος γι’ αυτή.

Η φυγή του Ευάγγελου Καραμανίδη από τη ζωή σκόρπισε θλίψη και πόνο στην κοινωνία της Πρέβεζας, που εκτιμούσε, εκτιμά και θα συνεχίζει να εκτιμά τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ευθύς άνθρωπος, σίγουρος για τα λόγια του και για τις πράξεις του, ήμασταν πολύ τυχεροί από την αρχή ως Κομιτάτο, να τον έχουμε κοντά μας, να μας στηρίζει με κάθε τρόπο και βέβαια τον γιο του Δημήτρη.

Άνθρωπος έξω καρδιά και της δουλειάς και της ανιδιοτέλειας και του χιούμορ και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Σπάνιος άνθρωπος ο Βάγγος (Ο Βάγγος μου που συνηθίζει να λέει ο Μήτσος)

Με τη φυγή του Βαγγέλη Καραμανίδη χάνεται ένα γνήσιο και ξεχωριστό κομμάτι της ωραίας Πρέβεζας. Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει.

Ακόμα και στα πολύ δύσκολα, έβρισκε πάντα τις δυνάμεις να τα αντιμετωπίσει. Η μάχη που έδωσε ήταν άνιση, αλλά ακόμα κι εκεί θέλαμε να πιστεύουμε ότι κάτι θα γίνει και θα αποδράσει.

Θέλαμε μέχρι  το τέλος να πιστεύουμε, ότι κάτι θα συμβεί και δεν θα έρθει ποτέ αυτή η μέρα. Δεν μας έγινε το χατήρι, “δηλητηριαστήκαμε” πρώτα οι δικοί του άνθρωποι, μετά  εμείς και ολόκληρη η Πρέβεζα.

Είναι στιγμές που τα λόγια και οι λέξεις, είναι πολύ μικρά, πολύ λίγα για να περιγράψεις.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς  και τους οικείους του Βαγγέλη Καραμανίδη! 

Βούλα, Δημήτρη, Ελένη, Αποστόλη, Σοφία, θερμά συλλυπητήρια, Βαγγέλη καλό σου ταξίδι! 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα