Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:28

Πρέβεζα: Απερίσπαστος πια ο Γιάννης Δαρδαμάνης, να “σώσει” το “ναυάγιο” Γεωργάκου

800 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/01/2021, 12:49 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε το γεγονός ότι ο νυν αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμάνης, δεν θα κατέχει πλέον κομματική θέση στη ΝΔ.

Ίσως να το επεδίωξε και ο ίδιος, διότι δεν επαρκεί ο χρόνος να μπορεί να είναι αποτελεσματικός και στους δύο “ρόλους” του και σε αυτόν της αυτοδιοίκησης και στην κομματική θέση.

Μετά την… “απαλλαγή” της κομματικής θέσης, το πιο πιθανό είναι ο Γιάννης Δαρδαμάνης, να ξεφορτώθηκε ένα βάρος που είναι σίγουρο ότι του αποσπούσε και προσοχή και ενέργεια, αλλά βεβαίως και χρόνο.

Πλέον μπορεί απερίσπαστος να “σώσει” ότι μπορεί από τη δημοτική αρχή Γεωργάκου που ώρες-ώρες θυμίζει με “ναύγιο” με τα συντρίμια του να ταυτίζονται με την υπανάπτυξη, τον μαρασμό και την οπισθοδρόμηση του δήμου Πρέβεζας.

Κανένα όραμα, καμία συνοχή και σε μια σειρά από ζητήματα καθημερινότητας που σχεδόν σε όλους τους δήμους αποτελούν βασικά και στοιχειώδη ζητήματα, να μην δίνονται λύσεις.

Ο Γιάννης Δαρδαμάνης απαλλαγμένος από το “κομματικό βάρος” θα μπορεί πλέον απερίσπαστος να αφοσιωθεί στο έργο του στον δήμο Πρέβεζας, για να “σώσει” ότι μπορεί τέλος πάντων από μια δημοτική αρχή κι ένα δήμαρχο που πελαγοδρομούν. Είναι αποδεδειγμένα ικανός, το ζητούμενο βέβαια είναι εάν θα μπορέσει να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος, κάτι που η συνέχεια θα δείξει…

Κι επειδή η μη ένταξη του Γιάννη Δαρδαμάνη στην κομματική θέση που κατείχε ή κάποια άλλη,  έδωσε τροφή για πολιτικά κουτσομπολιά- μόνο έτσι μπορώ να τα χαρακτηρίσω- είναι σχεδόν δεδομένο ότι ούτε ο Καραμανίδης “έφαγε” από  κομματική θέση τον Δαρδαμάνη, ούτε ο Δαρδαμάνης “έφαγε” τον Καραμανίδη από κομματική θέση, πριν ένα περίπου χρόνο. Πιθανότατα το να απαλλαγόυν από τις κομματικές τους θέσεις στη ΝΔ, να αποτέλεσε επιλογή και επιδίωξη και των δύο και του νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και του νυν αντιδημάρχου Πρέβεζας.

 

Σπύρος Πλέουρας 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα