Πέμπτη, 25/04/2024 | 00:29

Ο Πρεβεζάνος Σπύρος Νάτσος “ξέρανε” τον ΠΑΟΚ και έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο!

1213 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/01/2021, 9:57 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σε ένα ματς για γερά νεύρα την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι κι ενώ το σκορ του αγώνα ήταν στο 2-2, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σαν από μηχανής Θεός, ο Πρεβεζάνος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Αθηνών Σπύρος Νάτσος, μπήκε με ωραίο τρόπο πλάσσαρε ιδανικά τον Πασχαλάκη, κάνοντας το 3-2 και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Ατρομήτου. Ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια κι ένα εξαιρετικό γκολ για τον Σπύρο.

 

Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν στα… σχοινιά στο 82ο λεπτό όταν ο πρώην Ουάρντα σκόραρε με κεφαλιά και έδειχνε να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ (1-2), αλλά τελικά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τιμώρησαν την θλιβερή αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με τους Χαρίση και Νάτσο!

Ο Νάτσος με τρομερό τσιμπητό πλασέ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ύστερα από υπέροχη κάθετη του Μάτιτς έκρινε το ματς και ευτυχώς που υπάρχει το VAR και το γκολ του μέτρησε, αφού ο βοηθός Μιχάλης Παπαδόπουλος είχε σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ!

Στους 17 βαθμούς και στην 9η θέση ανεβαίνει πλέον ο Ατρόμητος, όντας στο -2 από την εξάδα και σταματώντας το αρνητικό σερί πέντε διαδοχικών αγώνων χωρίς νίκη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα