Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:40

Λαϊκή συσπείρωση Πρέβεζας: αίτημα για ειδική συνεδρίαση με μόνο & αποκλειστικό θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων

615 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2021, 10:55 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

  Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας

 

Αίτημα της Λαϊκής συσπείρωσης για ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με μόνο και αποκλειστικό θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων 

 

Ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή Πρέβεζας είναι αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ζήτημα μεγάλης σπουδαιότητας που έχει να κάνει τόσο με την ποιότητα ζωής όσο και με την τσέπη των Δημοτών. 

Η Λαϊκή συσπείρωση Πρέβεζας ήδη από την προεκλογική περίοδο ασχολήθηκε σοβαρά με το συγκεκριμένο ζήτημα πραγματοποιώντας μάλιστα και ειδική θεματική εκδήλωση παραθέτοντας και την δική της πρόταση.

Στο σοβαρό αυτό ζήτημα, ενώ υπάρχουν συνεχώς σημαντικές εξελίξεις, δυστυχώς το Δημοτικό συμβούλιο και οι Δημότες έχουν αποσπασματική εικόνα, κυρίως από δημοσιεύματα και διαρροές. Σε προηγούμενες  συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου έχουν παρατεθεί πτυχές μόνο αυτού του σοβαρού θέματος και μετά από την πίεση της αντιπολίτευσης. Την ευθύνη προφανώς για την θολή εικόνα που έχουν πολίτες και δημοτικοί σύμβουλοι την φέρει ακέραια η Δημοτική αρχή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας κατανοώντας τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου ζητήματος ζητά να τεθεί σε ψηφοφορία την Τετάρτη 27/01/2021 το εξής αίτημα :

Ορισμός ημερομηνίας για διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με μόνο και αποκλειστικό θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Πρέβεζας

 

Πρέβεζα 26/01/2021

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα