Τρίτη, 23/04/2024 | 22:21

Τελική απόδοση ποσού 1.313.970 € στους πληγέντες από τον σεισμό στην ΔΕ Φαναρίου του Δήμου Πάργας

771 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/12/2020, 5:25 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Δήμος Πάργας είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι την Τρίτη 22/12/2020 θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, τα ποσά που αφορούν τις αποζημιώσεις πληγέντων του σεισμού, που σημειώθηκε  τον Μάρτιο στην ΔΕ Φαναρίου.  Το συνολικό ποσό που θα δοθεί είναι 1.313.970 € και η καταβολή θα γίνει σύμφωνα με τις δηλώσεις που έχουν συλλέξει και επεξεργαστεί οι υπηρεσίες του Δήμου, ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες και εγκρίσεις που προβλέπονται.

Οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου εστιάστηκαν στην επείγουσα ανάγκη των πολιτών εν μέσω πανδημίας, με απόλυτη συναίσθηση και σεβασμό προς τον πολίτη.  Με συντονισμένο τρόπο επιδιώχθηκε η επίσπευση της διαδικασίας εκταμίευσης των χρημάτων από τον Δήμο και την όσο το δυνατό αμεσότερη καταβολή τους στους δικαιούχους, παρά τα γραφειοκρατικά προβλήματα που παρουσιαστήκαν.

Από την αρχή εκδήλωσης του φαινομένου υπήρξε άριστη συνεργασία και διαρκής επικοινωνία του Δημάρχου Πάργας κ. Ζαχαριά, με την ηγεσία όλων των εμπλεκόμενων Υπουργείων και ιδιαίτερα με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο.

 Η τελική έκβαση είναι θετική και όλοι μαζί στον Δήμο Πάργας συνεχίζουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εξαλείψουμε τις συνέπειες του σεισμού του Μαρτίου, αναλογιζόμενοι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα των δημοτών.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα