Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:09

Πρέβεζα: Μικροί -μεγάλοι “κράζουν τον Γεωργάκο: Σταματήστε να μας οδηγείτε στην αποτυχία!

1185 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/12/2020, 6:53 μμ | 0 σχόλια

 

Τον Καμαρωτό Δήμαρχο Πρέβεζας πλέον τον “Κράζουν” δημότες Πρέβεζας από όλους τους κομματικούς χώρους, άνθρωποι κάθε ηλικίας . Διαβάστε την επιστολή του μαθητή και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!»

Κύριε Δήμαρχε, με τη συγκεκριμένη επιστολή θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου και την προσωπική μου δυσαρέσκεια για το αναίτιο κλείσιμο του δημοτικού σταδίου της πόλης μας.

Από την αρχή της καραντίνας πήρατε τη συνειδητή απόφαση να κλείσετε τελείως το δημοτικό στάδιο με δική σας πρωτοβουλία, ενώ δεν πάρθηκε ποτέ κάποια κεντρική απόφαση της κυβέρνησης για ολικό κλείσιμο των αθλητικών χώρων. Πήρατε αυτήν την άστοχη και αυθαίρετη απόφαση με πρόσχημα την προστασία από τον ιό, ο οποίος σύμφωνα με αυτά που δείχνουν οι πράξεις σας μεταδίδεται σε έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο άθλησης και όχι μέσα σε μικρούς κλειστούς χώρους εργασίας όπως το Δημαρχείο και τα σχολεία, όπου αδιαφορήσατε για αυτά που διεκδικούσαμε μαθητές, γονείς και καθηγητές και για τα οποία δεν πήρατε κανένα μέτρο!

Με αυτή σας την απόφαση οδηγείτε πολλούς μαθητές , που δίνουν στις πανελλαδικές εξετάσεις αθλήματα, όπως εγώ για το ΤΕΦΑΑ και άλλοι για στρατιωτικές σχολές και άλλες στην αποτυχία και την μη εισαγωγή τους στις σχολές που επιθυμούν. Ακόμα υπάρχουν πολλοί αθλητές που θέλουν να συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα και άλλης εμβέλειας αγώνες που είναι σε 2-3 μήνες, για τους οποίους πρέπει να προπονηθούν, όπως προπονούνται οι αθλητές των άλλων πόλεων της χώρας.

Έφτασαν σχεδόν τα Χριστούγεννα και το γήπεδο παραμένει κλειστό και όπως φαίνεται θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Πότε θα προλάβουμε να κάνουμε την προετοιμασία μας. Όταν θα πλησιάζουν οι εξετάσεις, τα περιθώρια χρόνου θα στενεύουν και η πίεση θα αυξάνει; Ή όταν θα έχουν τελειώσει οι εξετάσεις και οι αγώνες;Ας μη συζητήσουμε για το κολυμβητήριο που δε λειτουργεί και οι μαθητές του δήμου δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε στο αγώνισμα της κολύμβησης. Σταματήστε κ. Δήμαρχε να οδηγείτε τους μαθητές και τους αθλητές της πόλης μας στην αποτυχία επίτευξης των ονείρων μας. Ο αθλητισμός είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν στην δημόσια υγεία για την οποία υποτίθεται νοιάζεστε τόσο.

Είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αθλείται και δεν έχετε καμία δικαιοδοσία να το στερείτε από κανένα και με κανένα πρόσχημα, καθώς οι μαθητές και οι αθλητές έδειξαν και δείχνουν τον σωστό δρόμο τηρώντας σχολαστικά τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Σταματήστε να βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος στο θέμα της δημόσιας υγείας. Έχετε την πλήρη ευθύνη για τους μαθητές που θα αποτύχουν να μπουν στις σχολές τις επιλογής τους και τους αθλητές που δεν θα πετύχουν τους στόχους που κυνηγάνε εξαιτίας της αναίτιας απόφασής σας να κλείσετε τον χώρο που προπονούνται!!

Καββαδάς Αποστόλης μαθητής Γ’ Λυκείου

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα