Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:08

Πρέβεζα: Η απάντηση του μαθητή στη δημοτική αρχή: Είναι ψεύτες & δεν ντρέπονται να το αποδείξουν!!!

670 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/12/2020, 11:42 πμ | 0 σχόλια

 

Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα προσπάθησαν από τον δήμο Πρέβεζας, στέλνοντας την παρακάτω ανακοίνωση, ακολουθεί η απάντηση του μαθητή από τον οποίον ο Δήμαρχος κ. Γεωργάκος και οι υπόλοιποι βρήκαν το μάστορά τους!

Ενημέρωση Δημοτών ως προς το πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας  των Αθλητικών Εγκαταστάσεων  “Δημοτικού Σταδίου Αθανασίας Τσουμελέκα”

 

Προς την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων Δημοτών και την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε ως προ τα ακόλουθα : 

Αρχικά ουδέποτε υπήρξε θέμα ολικής αναστολής της λειτουργίας της αθλητικής Εγκατάστασης παρά μόνο η ευλαβική εφαρμογή του πρωτοκόλλου ασφαλείας όπως αυτή περιγράφετε στην εν λόγο Κ.Υ.Α (5486/12.12.20)

Αναλυτικά όσα αθλητικά σωματεία είχαν εκδηλώσει και δηλώσει το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση Αθλητικών δραστηριοτήτων ,όπως είχε συμφωνηθεί στην συνάντηση με τον Δήμαρχο στις 11/11/2020 και τηρώντας αυστηρώς το αριθμητικό όριο ατόμων βάση της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 72309/2020 (ΦΕΚ 4980/Β/11-11-2020) πραγματοποίησης δίχως καμιά απαγόρευση ή δυσκολία το πρόγραμμά τους . 

Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε  σε εφαρμογή της  Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 80189 “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00. Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:

  1. Οι υποψήφιοι για να εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ, παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και οι πολίτες που αθλούνται υπάγονται στις οδηγίες όπως αυτές περιγράφονται από την αποκλειστικά αρμόδια Γενική Γραμματεία Αθλητισμού https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports
    2. Τα αθλητικά σωματεία που επιθυμούν  να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων (Δημοτικό Στάδιο Αθανασίας Τσουμελέκα  ) τις ημέρες και ώρες, που θα  αιτηθούν ,  να προσκομίσουν  τα σχετικά δικαιολογητικά : 

α)ιατρική βεβαίωση

β)συμπληρωμένο δελτίο καταγραφής αθλούμενου/ης και τεχνικού προσωπικού για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα.

γ) Φωτοτυπία του Μηχανογραφικού Δελτίου των Πανελληνίων Εξετάσεων 

Θα τηρείται βιβλίο εισόδου -εξόδου καθημερινά.

Οι αιτήσεις-δηλώσεις υποβάλλονται στο Γραφείο Αθλητισμού ηλεκτρονικά στο e-mail: politismos@1485.syzefxis.gov.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2682325325 (γραφείο αθλητισμού) πρωινές ώρες από 9.00 έως 14.00 και στο 2682028358 (δημ.στάδιο)απογευματινές ώρες από 14.00 έως 21.00. 

 

                                                                                                      Από το

Γραφείο Αθλητισμού

 

 

< Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε>>

Εδώ είναι οι αποδείξεις που δείχνουν πως ο δήμαρχος και οι λοιποί συνεργάτες του μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας!! 

Είναι ψεύτες και δεν ντρέπονται να μας το αποδείξουν κι όλας. Λένε πως το γήπεδο ήταν ανοιχτό(ουδέποτε υπήρξε θέμα ολικής αναστολής της λειτουργίας της αθλητικής Εγκατάστασης) ενώ δεν ήταν ανοιχτό…Δεν θα τους περάσει όμως, η κοροϊδία και τα ψέματα δεν είναι ανεχτά από κανένα!

 Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους πολίτες της Πρέβεζας η δημοτική αρχή για τα ψέματα και την κοροϊδία της! Οι πράξεις της δείχνουν πως δεν έχουν σε καμία υπόληψη τα δικαιώματα και τις ανάγκες των πολιτών της Πρέβεζας. Οφείλει ο δήμαρχος μετά από αυτή την κοροϊδία, να πράξει το αυτονόητο και να ανοίξει τους δημοτικούς χώρους άθλησης με τα σωστά μέτρα και προϋποθέσεις κατά της πανδημίας.

Η κοροϊδία και τα ψέματα είναι απαράδεκτα και κατακριτέα από όλους!!

Να ανοίξει άμεσα το δημοτικό γήπεδο και όλοι οι δημοτικοί χώροι άθλησης, με τα αναγκαία μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!

 

 Σχετική ανακοίνωση του Δήμου για το κλείσουμε του δημοτικού σταδίου: https://www.facebook.com/1400663226929973/posts/2680137378982545/

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα