Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:09

Πρέβεζα: Ήταν στο μνήμα του παιδιού της και δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα!

755 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/12/2020, 12:03 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ένα απίστευτο σκηνικό -σύμφωνα με καταγγελία-εκτυλίχθηκε στο κοιμητήριο Πρέβεζας.

Γυναίκα που περνά την καθημερινότητά της στο κοιμητήριο Πρέβεζας αφού εκεί βρίσκονται τόσο ο γιός της όσο και ο σύζυγός της, μας κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020.

Συγκεκριμένα η γυναίκα μπροστά στο μνήμα του παιδιού της είχε τη συνήθεια να ταίζει κάποια γατάκια.

Την περασμένη Δευτέρα μπαίνοντας στο κοιμητήριο Πρέβεζας άκουσε σύμφωνα με την περιγραφή της, τις γάτες να ουρλιάζουν και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Πριν προλάβει να πλησιάσει κοντά είδε να πλησιάζουν απειλητικά προς το μέρος της- που ήταν το σημείο που είναι το μνήμα του παιδιού της στο κοιμητήριο Πρέβεζας- τρία αδέσποτα σκυλιά. Προσπαθούσε να τα διώξει με φωνές, καλούσε σε βοήθεια και για καλή της τύχη με μία σακκούλα που προσπαθούσε απειλητικά να προστατεύσει τον εαυτό της, τα αδέσποτα αποχώρησαν ήστερα από αρκετή ώρα και η ίδια ήταν σώα και αβλαβής.

Το σώα και αβλαβής από άποψη τραυμάτων γιατί η ίδια η γυναίκα είχε υποστεί ψυχική οδύνη.

Φανερά ταραγμένη και κουβαλώντας ένα μισοσκοτωμένο γατάκι προσπάθησε να δει τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Στην αρχή οι υπάλληλοι δεν της επέτρεψαν την είσοδο για να δει τον Δήμαρχο και την παρέπεμψαν σε κάποιο δημοτικό υπάλληλο για να κάνει την καταγγελία της.

Από τα πολλά, δίνοντας την τελευταία μάχη κατάφερε να μπει στο γραφείο του δημάρχου και να συναντήσει τον κ. Γεωργάκο.

Αφού του κατήγγειλε όσα είχαν συμβεί σύμφωνα με τα λεγόμενα της καταγγέλουσας ο κ. Γεωργάκος με απίστευτη ηρεμία της είπε: “Πως κάνεις έτσι, θα σου πάρω άλλο γατί εγώ και να τα ταίζεις τα σκυλιά.”

Κρατώντας το γατάκι που ξεψυχούσε και ήταν αδύνατο να σταθεί στα πόδια του, η καταγγέλουσα είπε στον δήμαρχο ότι με την ευθανασία που απαιτείται τι θα γίνει και ο δήμαρχος την παρέπεμψε σε γνωστό κτηνίατρο της περιοχής μας, υποσχόμενος ότι θα πληρώσει τα έξοδα της ευθανασίας ο ίδιος.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα