Παρασκευή, 29/03/2024 | 06:41

Παιδίατρος και η γυναίκα του κατέληξαν από Covid-19 με διαφορά λίγων ημερών

736 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/12/2020, 3:53 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Σκληρό είναι το χτύπημα του κορωνοϊού στην Πέλλα, στην περιοχή η οποία μετρά ήδη τον θάνατο 10 ανθρώπων μεταξύ των οποίων και 3 υγειονομικοί.

Συγκεκριμένα, μέσα σε μερικές ημέρες έχασαν τη ζωή τους στην Πέλλα ένας ιδιώτης παιδίατρος και η γυναίκα του, με διαφορά λίγων ημερών. Στον ίδιο νομό επίσης κατέληξαν από Covid-19 ένας μαιευτήρας-γυναικολόγος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, αλλά και η 37χρονη νοσηλεύτρια από την Έδεσσα που εργαζόταν στο Νοσοκομείο της Νάουσας.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας, κ. Στέλιος Καλούδης, σύμφωνα με το grtimes, ανέφερε ότι ο θάνατος του παιδιάτρου επήλθε μερικές ημέρες ύστερα από τον θάνατο της γυναίκας του. Ο ίδιος ζούσε και εργαζόταν στη Σκύδρα Ημαθίας, ενώ ήταν πατέρας ενός παιδιού και παππούς δύο εγγονιών.

Ο γυναικολόγος-μαιευτήρας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, 55 ετών, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό εργαζόταν στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών, ωστόσο η μόνιμη κατοικία του ήταν στη Θεσσαλονίκη. Νοσηλεύτηκε και διασωληνώθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, όπου μερικές ημέρες μετά κατέληξε. Ήταν πατέρας ενός παιδιού. Από κορωνοϊό τέλος έχασε τη ζωή της και η 37χρονη νοσοκόμα από την Έδεσσα.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα