Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:35

Ο έμπορος ναρκωτικών ήταν αίλουρος αλλά τον βρήκαν να κρύβεται σαν το αγρίμι

808 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/12/2020, 11:17 πμ | 0 σχόλια

 

 

Η 1000αρα μοτοσυκλέτα διασκορπίστηκε σε κομμάτια, ο σκελετός και το τιμόνι παραμορφώθηκαν, αλλά ο Αλβανός λαθρέμπορος ναρκωτικών έκανε σάλτο στον αέρα για να μην πέσει και ο ίδιος στον γκρεμό και τα κατάφερε.

Μόνο που δεν κέρδισε για πάντα την ελευθερία του. Δυο μερόνυχτα κρυβόταν σαν αγρίμι μέσα στα λαγκάδια ο 30χρονος που από την Κακαβιά διέφυγε σαν σίφουνας με την 1000αρα μοτοσυκλέτα του, σπάζοντας τα αλλεπάλληλα αστυνομικά μπλόκα και έχοντας στην πλάτη του τα 6,5 κιλά χασίς σε backpack.

Και αφού διέσχισε τα Γιάννενα κινήθηκε καταδιωκόμενος προς το Μέτσοβο αλλά στη θέση Προφήτης Ηλίας, έχασε τον έλεγχο και η μεγάλου κυβισμού μηχανή του κατέληξε στο γκρεμό, ενώ ο ίδιος όμως πρόλαβε και πήδηξε σαν αίλουρος για να μην έχει την ίδια κατάληξη.

Επί δυο μερόνυχτα κινήθηκε πεζός μέσα στο παγωμένο δάσος, έχασε όμως τον προσανατολισμό του μέχρι που εντοπίστηκε εξουθενωμένος στη θέση Βοτονόσι έξω απ΄ το Μέτσοβο, κουβαλώντας τα 6 πακέτα ινδικής κάνναβης.

 

Η δοκιμή δεν του βγήκε

Ο 30χρονος ήταν αποφασισμένος για όλα και είχε φροντίσει να διασχίσει σαν κασκαντέρ τα αστυνομικά μπλόκα, αφού είχε φροντίσει να αφαιρέσει και την πινακίδα κυκλοφορίας, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 30χρονος είχε παραλάβει το σακίδιο με τα ναρκωτικά κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα από συνεργούς του, οι οποίοι μάλιστα στη συνέχεια επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, λειτουργούσαν ως προπομποί διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών και προειδοποιώντας τον σε ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία για τα μπλόκα που θα έπρεπε να προσπεράσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σε παράλληλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη συνέλαβαν έναν 28χρονο Αλβανό ως συνεργό και κατάσχεσαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι TOKAREV, γεμιστήρας με 7 φυσίγγια, χρηματικό ποσό 1.250-ευρώ. Ο 30χρονος, είχε σκοπό να φθάσει στη Θεσσαλονίκη σε χρόνο ρεκόρ μέσω της Εγνατίας οδού.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα