Σάββατο, 20/04/2024 | 16:39

Κατατέθηκαν αγωγές κατά του Δήμου Πρέβεζας για τις επιθέσεις Αδέσποτων

614 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/12/2020, 2:33 μμ | 0 σχόλια

 

 

Από τον Μάιο του τρέχοντος έτους σας είχαμε πληροφορήσει ότι Δημότες Πρέβεζας, μετά από επιθέσεις αδέσποτων σκύλων, θα κατέθεταν αγωγές κατά του δήμου Πρέβεζας, όπερ και εγέννετο!

Την εποχή της πρώτης καραντίνας το ένα κρούσμα επίθεσης αδέσποτων σε δημότες Πρέβεζας, διαδέχονταν το ένα, το άλλο και ειδικά στην περιοχή της Κυανής Ακτής.

Βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο στην περίοδο της καραντίνας αφού το φαινόμενο επαναλαμβάνεται με μεγάλη ένταση τα τελευταία χρόνια χωρίς ο Δήμος, που έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη διαχείριση και προστασία των αδέσποτων, να έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με συνεχή ρεπορτάζ και αναρτήσεις έχει παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημα, παράλληλα δε έχει υποβάλει και προτάσεις για την αντιμετώπισή του. Είχαμε ενημερώσει ότι αρκετοί συμπολίτες μας είχαν αγανακτήσει και σκέφτονταν ακόμη και τη λύση της προσφυγής στη δικαιοσύνη.

Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε πλήρως αφού σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τρεις από τους συμπολίτες μας προσέφυγαν μέσω του Δικηγόρου τους Βασιλείου Γιάπρου στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ιωαννίνων και κατέθεσαν αγωγές εναντίον του Δήμου Πρέβεζας ζητώντας αποζημιώσεις.

Η συνέχεια λοιπόν θα δοθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων. Εμείς να ευχηθούμε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα, αν και είμαστε επιφυλακτικοί εξαιτίας της αδιαφορίας του Δήμου, και να μην υποχρεωθούν και άλλοι συμπολίτες να διαλέξουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα