Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:42

Άρτα: Δωρεά του Επιμελητηρίου επαγγελματικού στεγνωτηρίου στο νοσοκομείο

556 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/12/2020, 1:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στη δωρεά μηχανολογικού εξοπλισμού και ειδικότερα ενός επαγγελματικού στεγνωτηρίου για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου Άρτας προχώρησε το Επιμελητήριο Άρτας, λαμβάνοντας υπόψη και τις αυξημένες ανάγκες, λόγω της Πανδημίας του κορονοϊού!

Την απόφαση για δωρεά, έλαβε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου μετά από επικοινωνία με τη Διοίκηση του νοσοκομείου, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στην ενίσχυση και θωράκιση της δημόσιας υγείας για την πρόληψη εξάπλωσης και αντιμετώπισης του κορονοϊού, covid-19. 

«Το Επιμελητήριο Άρτας και οι επιχειρηματίες του νομού, εδώ και χρόνια, με διάφορες δράσεις τους, στέκονται στο πλευρό της Αρτινής κοινωνίας. Πολλώ  δε μάλλον τώρα!!! Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς σε αυτή την πανδημία. Σε συνεννόηση με την διοίκηση προχωρήσαμε στη δωρεά ενός στεγνωτηρίου, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του νοσοκομείου. Η κινητοποίηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου και η συμβολή της, τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτός από ηθική υποχρέωση και εκδήλωση σεβασμού, αποτελεί το ελάχιστο ευχαριστώ στην υπέρτατη προσπάθεια, που καταβάλλεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και όλους τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και για όσα προσφέρουν τόσα χρόνια σε αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Γιάννης Γκολομάζος.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Ευάγγελος Ντάκουλας ευχαρίστησε τους επαγγελματίες κι επιχειρηματίες της Άρτας και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για την ουσιαστική τους συμβολή στον αγώνα των υγειονομικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας, καθώς όπως είπε, με την στάση τους, αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης έναντι των συνανθρώπων τους. 

«Με αυτή την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και όλους αυτούς,  ιδιώτες κι επιχειρήσεις, που έκαναν δωρεές στο νοσοκομείο. Οι δωρεές αυτές είναι δωρεές ουσίες. Τα μηχανήματα αυτά, θα  χρησιμοποιηθούν 10-15 χρόνια στο νοσοκομείο και θα προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες του νομού. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Πρόεδρο κ. Γκολομάζο και τα μέλη του Επιμελητηρίου για την ευαισθησία που έδειξαν», επισήμανε ο κ.Ντάκουλας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα