Κυριακή, 28/11/2021 | 23:01

Άρτα : Δωρεάν drive through test Covid-19

153 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/12/2020, 3:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Στο εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας» το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου  από ώρα 10:00 έως 14:00 ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, τον Δήμο Αρταίων και την Τμήμα Τροχαίας Άρτας θα διενεργήσει  τεστ ανίχνευσης Κορωνοϊού δωρεάν drive through test Covid-19 για τους κατοίκους της πόλης.

Καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν με το αυτοκίνητο τους(μέχρι δυο άτομα) τηρώντας τα απαραίτητα Μέτρα Ατομικής Προστασίας.

Απαγορεύεται να κατεβείτε από το Αυτοκίνητο.

Πρέπει να γνωρίζετε το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Ταυτότητας και να έχετε αποστείλει  μήνυμα στο 13033 τον αριθμό 1

 Παρακαλούμε για την συνεργασία σας ώστε να γίνουν όσο περισσότερα τεστ μπορούμε. Είναι σημαντικό για τον καθένα άλλα και για την πόλη μας να διαπιστώσουμε σε τι επίπεδα βρίσκεται το επιδημιολογικό φορτίο.

Έμμεσα θα αυξηθούν τα τεστ από τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ , θα  γίνουν τεστ σε προνοιακές δομές, ειδικές ομάδες πληθυσμού , και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων μαζικά τεστ σε κοινόχρηστους χώρους (Πλατείες, πάρκα κτλ)

Σας ευχαριστούμε όλους για την τήρηση στο μέτρο του ανθρωπίνου δυνατού των μέτρων περιορισμού της διασποράς του ιού. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή, και ο Νομός μας έχει σχετικά μειωμένα κρούσματα.  

Δεν χρειάζεται όμως εφησυχασμός!!

Καλές Γιορτές σε όλους.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα