Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:46

Κινητικότητα της ΚτΥπ Α.Ε για το μουσικό σχολείο Πρέβεζας- Καθοριστική παρέμβαση του Στέργιου Γιαννάκη

568 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/11/2020, 6:08 μμ | 0 σχόλια

 

Ο κορονοίός, η καραντίνα και ο περιορισμός στις κινήσεις, δε σταματούν τα πάντα κι αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες πρέπει να δράσουν.

Ένας από τους ανθρώπους που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία, είναι ο κυβερνητικός βουλευτής του νομού Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, ο οποίος για το ζήτημα του μουσικού σχολείου Πρέβεζας είχε τηλεδιάσκεψη με τον Διευθύνων σύμβουλο της  της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚτΥπ Α.Ε) Αθανάσιο Γιάνναρη.

 

Η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιο Γιαννάκη και τον διευθύνων σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε. έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφού επί της ουσίας ο κ. Γιάνναρης άναψε το πράσινο φως για την ανέγερση του κτιριακού συγκροτήματος του μουσικού σχολείου Πρέβεζας, αρκεί από την πλευρά του Δήμου Πρέβεζας να γίνει η παραχώρηση του οικοπέδου που θα εξυπηρετήσει τον συγκεκριμένο σκοπό και να κατατεθεί ο φάκελος με τα απαραίτητα για την περίπτωση έγγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη ανέγερσης κτιρίου που θα στεγαστεί το μουσικό σχολείο Πρέβεζας, ότι από τη στιγμή που θα κατατεθούν από τον δήμο Πρέβεζας τα απαραίτητα έγγραφα, θα ενταχθεί στον κτιριολογικό προγραμματισμό του υπουργείου παιδείας και θα ενταχθεί στον άμεσο σχεδιασμό της ΚΤΥΠ Α.Ε.

Η 6ετής γνωριμία του κυβερνητικού βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη με τον κ. Θανάση  Γιάνναρη έπαιξε το ρόλο της, όπως το ρόλο γι’ αυτή τη θετική εξέλιξη  ήταν καθοριστική η παρέμβαση του κ. Γιαννάκη.

Όλα συνηγορούν στο ότι μπορεί να πάρει  σάρκα και οστά το όνειρο και πάγιο αίτημα της ανέγερσης σχολικού συγκροτήματος που θα στεγάσει το μουσικό σχολείο Πρέβεζας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα