Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:46

Θετική η πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας να στολίσει Χριστουγεννιάτικα

626 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/11/2020, 8:56 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στην περίοδο καραντίνας που διανύουμε, είναι λογικό όλος ο κόσμος να αισθάνεται πιεσμένες, ανασφαλής σε ορισμένες περιπτώσεις και σε κάποιες άλλες υπέρ το δέον φοβισμένος.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου η καραντίνα και το λοκ ντάουν έχουν ακόμη δρόμο, ωστόσο μέσα στο γενικότερο ψυχοπλάκωμα του κοσμάκη, Ο δήμος Πρέβεζας ανέλαβε την πρωτοβουλία και άρχισε να στολίζει Χριστουγεννιάτικα την πόλη της Πρέβεζας σχετικά νωρίς.

Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια θετική πρωτοβουλία, αφού έδωσε περισσότερο φως στην πόλη της Πρέβεζας αφενός και τόνωσε την αισιοδοξία του κόσμου αφετέρου.

Στα θετικά, είμαστε θετικοί, μπράβο λοιπόν στον δήμο Πρέβεζας, που από την Τρίτη 17 Νοεμβρίου άρχισε να στολίζει Χριστουγεννιάτικα, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την έλευση του νέου έτους ,φέτος. Όπως δεν γνωρίζουμε αν ο δήμος φέτος  επιλέξει παγοδρόμιο σαν το περσινό με τα γνωστά προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί…. Επίσης κάποια από τα Χριστουγεννιάτικα φωτιστικά του δήμου είναι σβηστά όπως και κάποιες λάμπες…

Χριστουγενιάτικο φως λοιπόν για να ανασάνουν οι καρδιές των πολιτών και μπράβο στο δήμο Πρέβεζας για την θετική αυτή πρωτοβουλία!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα