Τρίτη, 19/03/2024 | 13:27

Δήμου Πάργας: “Κυριακή του Δημότη”, ανοιχτή συζήτηση με τους δημότες στον Μεσοπόταμο

698 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/11/2020, 2:05 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στην αισθητική αναβάθμιση και ανάπλαση της Τοπικής Κοινότητας Μεσοποτάμου, σε συνδυασμό με τον αρχαιολογικό χώρο του Νεκρομαντείου, επικεντρώθηκε η ανοικτή συζήτηση των κατοίκων του χωριού με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Ζαχαριά στα πλαίσια της «Κυριακής του Δημότη» που έχει καθιερώσει η νέα δημοτική αρχή η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/11.
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Μπούσιο, κ. Μάρκου και κ. Γκίζα, με την παρουσία του Προέδρου της ΤΚ Μεσοποτάμου κ. Πανούση και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου κ. Κωσταντά, κας. Βασιλείου και κ. Γκότση, αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμού του έργου της Δημοτικής Αρχής άκουσε τις τοποθετήσεις όλων των παρισταμένων.
Συγκεκριμένα συζητήθηκε και αποφασίστηκε ο Δήμος με το Τοπικό Συμβούλιο να υλοποιήσουν άμεσα τα ακόλουθα:
  1. Δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος
  2. Την απομάκρυνση της αυτοσχέδιας χωματερής παράπλευρος της Εθνικής Οδού, την αποκατάσταση του χώρου και την τοποθέτηση ανοιχτών κάδων για ογκώδη αντικείμενα και μπάζα
  3. Την έναρξη δράσεων ανακύκλωσης στην κοινότητα με εγκατάσταση κάδου ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών και κώδωνα γυάλινων συσκευασιών, πέρα από την ανακύκλωση συσκευασιών που ήδη λειτουργεί από το καλοκαίρι.
  4. Παρεμβάσεις που αφορούν θέματα καθημερινότητας (φωτισμός, απορρίμματα, πυροπροστασία, καλλωπισμός)
  5. Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση για γενικότερα θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα.
Την επόμενη Κυριακή 8/11 στις 11.30 θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τους δημότες της Τοπικής Κοινότητας Νάρκισσου στις 11.30.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα