Σάββατο, 20/04/2024 | 08:09

Αμερικανικές εκλογές: “Γυρνάει” και η Πενσιλβάνια υπέρ του Μπάιντεν!

424 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/11/2020, 4:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Μετά την Τζόρτζια, ο Τζο Μπάιντεν περνάει μπροστά και στην Πενσιλβάνια και είναι κυριολεκτικά μια ανάσα από την εκλογή και την αμερικανική προεδρία!

Δεν ανεβαίνει απλά τα σκαλιά του Λευκού Οίκου, αγγίζει και το… πόμολο της πόρτας του Οβάλ Γραφείου ο Τζο Μπάιντεν. Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ  να… λέει ό,τι θέλει και να προκαλεί οργή ακόμη και από τους Ρεμπουμπλικάνους, οι κάλπες, όμως, “μίλησαν”. Και αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν, τότε ο νικητής στις αμερικανικές εκλογές θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών.

Μετά την ανατροπή στην Τζόρτζια, νωρίτερα, ο Τζο Μπάιντεν έκανε την ανατροπή και στην Πενσιλβάνια. Την πολιτεία που δίνει 20 εκλέκτορες και ήταν η μοναδική που χρειαζόταν για να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Από την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες στις αμερικανικές εκλογές , ο νυν πρόεδρος προηγούνταν σταθερά στην Πενσιλβάνια.

Τις τελευταίες ώρες, όπως και στην Τζόρτζια, όμως, ο Τζο Μπάιντεν έκανε το μεγάλο ντεμαράζ. Και λίγες ώρες αφού η Τζόρτζια με τους 16 εκλέκτορες άρχισε να πηγαίνει προς το… μπλε, το ίδιο έκανε και η Πενσιλβάνια. Πλέον, ο Δημοκρατικός υποψήφιος προηγείται του απερχόμενου προέδρου με 6.406 ψήφους, σύμφωνα με το Fox News.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα