Παρασκευή, 19/04/2024 | 05:06

Στη φυλακή Μιχαλολιάκος και το υπόλοιπο διευθυντήριο – Εκτός η Ζαρούλια και άλλοι 11

629 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/10/2020, 12:36 μμ | 0 σχόλια

 

Ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για το ποιοι από τη Χρυσή Αυγή θα οδηγηθούν στη φυλακή. Παραδόθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Έχουν περάσει 15 μέρες από την ιστορική στιγμή που το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Τώρα, ήρθε η ώρα μιας ακόμη ιστορικής απόφασης.

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη ανακοίνωσε την απόφασή της. Από την αίθουσα σήμερα απουσιάζουν όλοι οι πρώην βουλευτές, εκτός των Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ενώ είναι ισχυρότατα τα αστυνομικά μέτρα.

 

Η απόφαση ανακοινώθηκε: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής οδηγούνται στη φυλακή αφού δεν τους δόθηκε αναστολή.

Σε 12 καταδικασθέντες, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του αρχηγού Ελένη Ζαρούλια, δόθηκε αναστολή, ενώ 38 θα πάνε στη φυλακή.

Αναστολή δόθηκε σε Αρβανίτη, Μπούκουρα, Κουκούτση, Αλεξόπουλο και Ζαρούλια από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στη φυλακή δεν θα πάνε επίσης οι: Σκάλκος, Δήμου, Μαρίας, Παπαδόπουλος, Αντωνακόπουλος, Καστρινός, Δασκαλάκης

 

Σε ό,τι αφορά στις αναστολές στους Αρβανίτη, Αλεξόπουλο, Ζαρούλια και Κουκούτση επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ και της ενφάνισης σε ΑΤ της περιοχής τους.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα