Τετάρτη, 17/04/2024 | 02:02

Πρέβεζα: Συναγερμός για κρούσμα κορονοϊού-αιτία η φύση της εργασίας του

1430 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/10/2020, 4:26 μμ | 0 σχόλια

 

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου διαγνώστηκε θετικός στον Κορονοϊό εργαζόμενος στην Πρέβεζα, ηλικίας περίπου 30 ετών. αυτό που θορύβησε ωστόσο ήταν η φύση της εργασίας του 30χρονου (σύμφωνα με άλλες πληροφορίες 36χρονου) διότι έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχουν λόγοι πανικού και απώλειας της ψυχραιμίας. Ο άνδρας από την Πρέβεζα, θα ακολουθήσει τη γνωστή διαδικασία, αυτό που ωστόσο θα πρέπει να γίνει σαφές και να το εμπεδώσει η κοινωνία μας, είναι να τηρούνται τα μέτρα. Να τηρούνται οι αποστάσεις, τα χέρια να πλένονται, τα αντισηπτικά να χρησιμοποιούνται και βέβαια σε κλειστούς χώρους και όπου απαιτείται, να φορά μάσκα ο κόσμος.

Με λύπη παρατηρούμε ότι σε εξωτερικούς χώρους σχολείων, συνωστίζονται γονείς περιμένοντας τα παιδιά τους όταν σχολάνε και πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή καθώς έχουμε μπει στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Είναι στο χέρι όλων μας επιδεικνύοντας υπεύθυνη στάση, να περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή τη δοκιμασία!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα