Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:34

Πρέβεζα: Μία ακόμη νίκη για τον Φιλαθλητικό-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ – ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 4-0

664 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/10/2020, 9:40 πμ | 0 σχόλια

 

 

Με μία ακόμα νίκη συνέχισε τα φιλικά προετοιμασίας ο Φιλαθλητικός νικώντας σήμερα στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ΕΑ Πατρών με 4-0 σετ (26-24,25-17,25-17,27-25) . Η ομάδα της Πρέβεζας για ακόμα μία φορά έδειξε στοιχεία μίας σταθερής και καλοδουλεμένης ομάδας ,με σφιχτή άμυνα,ισορροπημένες επιθέσεις , καλό σερβίς και λίγα λάθη απέναντι σε μία ισοδύναμη ομάδα που μετέχει και αυτή στην ίδια κατηγορία.Ο Π.Παπαδόπουλος φαίνεται να έχει προσθέσει στην ομάδα όλα αυτά τα στοιχεία που προυποθέτουν μία καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας που ξεκινάει το άλλο Σάββατο , 24 Οκτωβρίου με αντίπαλο την ΑΣ Αργώ Βόλου.Να σημειώσουμε ότι ο ΦΓΣ αγωνίστηκε χωρίς τη Σιούλα και την Σακκά  τις οποίες χάνει λόγω τραυματισμών  για τον επόμενο διάστημα.

Αύριο ο Φιλαθλητικός δίνει ένα δύσκολο φιλικό στην Πάτρα με τον Απόλλων Πατρών. Μιά ομάδα με διαρκή συμμετοχή στην pre league και Α2 εθνική κατηγορία. Εκεί θα είναι η τελική δοκιμή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος . 

ΦΓΣ Πρέβεζας   Προπονητής :  Π.Παπαδόπουλος           Β.Προπονητή : B.Τσουμάνης     Γυμναστής : Δ.Γεωργοπέτρης

Ομάδα : Fasuleva,Κοσμίδου , Γκίμπερτ , Θεοδωράκη , Κούκα , Ντάκουλα , Μαρτίνα , Κοντζαμοράτογλου , Σάμπου ,Αγόρου

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ   2-3

Πολύ μεγάλη  νίκη , παρά το φιλικό χαρακτήρα του αγώνα, πέτυχε ο Φιλαθλητικός απέναντι στην πολυ δυνατή ομάδα του ΑΣ Απόλλων Πατρών με 3-2(26-24,25-20,16-25,22-25,12-15)  στην Πάτρα και έκλεισε εντυπωσιακά την σειρά φιλικών στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την Α2 Εθνική κατηγορία. Η ομάδα του Π.Παπαδόπουλου παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στις λεπτομέρειες , έκανε την ολική επαναφορά με σπουδαία εμφάνιση της Ντάκουλα και της Κοσμίδου που παρέσυραν τις υπόλοιπες αθλήτριες  οι οποίες κατέθεσαν ψυχή και σώμα στον αγώνα παίζοντας σαν να είναι ένας σημαντικός αγώνας και όχι φιλικός.Αιφνιδιασμένη μετά την απώλεια των 2 σετ , η ομάδα ανέβασε τον ρυθμό του παιχνιδιού της, αγωνίστηκε με πάθος κερδίζοντας προσωπικές μονομαχίες στο φιλέ ,δυσκολεύοντας την υποδοχή του αντιπάλου εν αντιθέση με τη δικής τη που άγγιξε το άριστο και  με πολύ καλές επιθετικές πρωτοβουλίες κέρδισε τα επόμενα 2 σετ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια πηγαίνοντας στο 5 σετ με ανεβασμένη ψυχολογία.Εκεί με απίστευτη ψυχραιμία και την μαεστρική καθοδήγηση του Πέτρου Παπαδόπουλου κέρδισε το σετ και τον αγώνα που πανηγυρίστηκε έξαλλα απο αθλήτριες και προπονητικό team.

Το συμπέρασμα από όλα αυτούς τους φιλικούς αγώνες , χωρίς να μένει μόνο στα θετικά αποτελέσματα,  είναι ότι η ομάδα παρουσιάζει ένα στιβαρό σύνολο με σφιχτή άμυνα ,πολύ καλή υποδοχή , με σωστές και λογικές επιθετικές ενέργειες που δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σε καμία ομάδα .Από την άλλη κανείς δεν πρέπει να επαναπαυθεί σε αυτές τις νίκες αλλά χρειάζεται προσοχή και συνεχή δουλειά ώστε η ομάδα να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

ΦΓΣ Πρέβεζας   Προπονητής :  Π.Παπαδόπουλος           Β.Προπονητή : B.Τσουμάνης     Γυμναστής : Δ.Γεωργοπέτρης

Ομάδα : Fasuleva,Κοσμίδου , Γκίμπερτ , Θεοδωράκη , Κούκα , Ντάκουλα , Μαρτίνα , Κοντζαμοράτογλου , Σάμπου ,Αγόρου Σιούλα

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα