Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:15

Συνεχής η συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου στα νοσοκομεία της Ηπείρου

517 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/09/2020, 4:00 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η Περιφέρεια  έχει συνδράμει τα νοσοκομεία της Ηπείρου σε ο, τι της έχει ζητηθεί  για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε  προ των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, προσθέτοντας όμως ότι η Περιφέρεια «δεν μπορεί να υποκαταστήσει το κράτος». 

Ειδικά για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον covid-19,  ανέφερε πως ό, τι ζητηθεί από τη Διοίκησή του θα γίνει, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τις επόμενες ημέρες θα εγκατασταθούν κοντέινερ για αποσυμφόρηση χώρων. 

 Αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, απόρροια της οποίας είναι η διενέργεια άμεσων  ιχνηλατήσεων από την Περιφέρεια, ενώ αντίθετα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη συνεργασίας με τον ΕΟΔΥ. «Εμάς αυτή τη στιγμή δεν μας   δίνουν ούτε το δικαίωμα να εκδίδουμε ανακοινώσεις και παρότι βοηθήσαμε στα πάντα. Κάπου υπάρχει θέμα αξιοπρέπειας», υπογράμμισε, για να απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο «να ακούει» και να εφαρμόζει τα μέτρα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα