Πέμπτη, 25/04/2024 | 09:46

Σε καλό δρόμο: Φιλική νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα επί του Πανλευκάδιου

672 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/09/2020, 9:40 πμ | 0 σχόλια

 

Όλα δείχνουν ότι γίνεται σωστή και μεθοδική δουλειά στον ΠΑΣ Πρέβεζα, σε όλα τα μέτωπα. Στην εποχή του Κορονοϊού, χωρίς φιλάθλους, χωρίς εισιτήρια διαρκείας η ομάδα χτίζει ένα ικανό αγωνιστικό σύνολο υπό τις οδηγίες και τις επιλογές του Άγγελου Μπέκα και η διοίκηση στηρίζει με κάθε τρόπο και αναπτύσσει αυτό το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.

 

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα δείχνει ένα εξαιρετικά καλό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα και φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο!

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αυτό με τον Πανλευκάδιο ήταν νικηφόρο και τα στοιχεία του αγώνα ήταν τα εξής:

Σκόρερ: Μαγκανάκης(16’),  Σίλβα (62’), Τζαφέρης(70’) / Σούλα(24’)

Διαιτητής: Ρούσσος Ν.

Βοηθοί: Ζώτος Α. – Ωρολογάς Ι.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(Μπέκας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΒΡΑΧΝΟΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΛΙΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ.

Έπαιξαν και οι: ΚΙΟΣΓΙΑ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΣΤΕΜΠΑΡΙ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΦΥΣΕΚΗΣ, ΣΙΛΒΑ, ΣΙΔΕΡΗΣ.

 

 

Ο Προπονητής της ομάδας Άγγελος Μπέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Άγγελος Μπέκας: Δε θα μπω σε διαδικασία αν η ομάδα χρειάζεται ή όχι ενίσχυση. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με τα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ μας. Είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας. Τα φιλικά είναι για να δούμε τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών, να τους αξιολογήσουμε και περνάμε στο επόμενο φιλικό την Τετάρτη με τον Παναγρινιακό. Ευχάριστο γεγονός ήταν η επιστροφή του Σιδέρη μετά από 12 μήνες περίπου απουσίας λόγω τραυματισμού και η χρησιμοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών όπου δείχνουν ότι έχουν θέληση και προχωράμε.

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βραχνού.

Ο 24χρονος (19/11/1996) αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι στη Γ Εθνική με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ενώ έχει περάσει από Θρίαμβο Σερβιανών, Εθνικό Φιλιππιάδας, Κένταυρο Μουσιωτίτσας και από τα  τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Παναγιώτη καλώς ήρθες!

Με τον Παναγιώτη και όλοι μαζί για ένα δυνατό ΠΑΣ!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα