Παρασκευή, 19/04/2024 | 03:52

Πρέβεζα: Εξαιρετικό βιβλίο της Ελένης Ισπόγλου: Μια ιστορία αγάπης- λόγια του έρωτα

1780 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/09/2020, 1:18 μμ | 0 σχόλια

 

Μια ιδιαίτερη και αξιοπρόσεκτη συγγραφική δουλειά είναι αυτή που κυκλοφόρησε η Πρεβεζάνα Ελένη Ισπόγλου. “Μια ιστορία αγάπης-λόγια του έρωτα”  και από τον τίτλο του, το βιβλίο της Ελένης σε βάζει σε μια αναζήτησης της γλυκιάς περιπέτειας της αγάπης και του έρωτα που κρατά ζωντανούς τους ανθρώπους, αφού οι αλήθειες του είναι διαχρονικές και ασύγκριτες.

Το βιβλίο είναι μία συλλογή ελεύθερης ποίησης, με θέμα την αγάπη και τον έρωτα, με το οποίο θα ταυτιστεί απόλυτα ο κάθε αναγνώστης.. Η συλλογή ξεχειλίζει από έρωτα με  στιχάκια, κείμενα, ποιήματα και σκέψεις γεμάτα συναισθήματα,  που κάποιος νιώθει για αυτόν που αγαπά, τα έχει πει, τα νιώθει, ή θέλει να του τα πει και αδυνατεί. Ο αναγνώστης θα νιώσει μία νοσταλγία, μιας και κάθε ποίημα είναι τυπωμένο σε ρομαντικές φωτογραφίες λουλουδιών και θα βυθιστεί σε έναν ονειρικό κόσμο γεμάτο όμορφα λόγια αγάπης. Είναι επίσης μία ξεχωριστή ιδέα για δώρο και για καθημερινό ολιγόλεπτο διάβασμα τις νυχτερινές ώρες που ο νους και η ψυχή ζητούν χαλάρωση.

 

Το βιογραφικό της Ελένης Ισπόγλου

Γεννήθηκα και έζησα στην Πρέβεζα, σε µία µονοκατοικία – µε έναν όµορφα φροντισµένο κήπο – που µοσχοµύριζε αγάπη.

Μου άρεσε, από την εφηβική μου ηλικία, να δηµιουργώ ονειρικούς κόσµους και να τους αποτυπώνω στα ηµερολόγιά μου, µε ποιητικά κείµενα αγάπης.

Σπούδασα και εργάστηκα ως Πολιτικός Μηχανικός στη Θεσσαλονίκη και το Λονδίνο για αρκετά χρόνια, αλλά ποτέ δεν σταµάτησα να γράφω για την αγάπη και τον έρωτα.

Τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα, στον τοµέα του Social Media Marketing, που μου έδωσε το κίνητρο να αρχίσω να γράφω µε το ψευδώνυµο «µία ιστορία αγάπης», κείµενα, ποιήµατα και λόγια ερωτικά στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης –

μία ιστορία αγάπης

.Η άµεση ανταπόκριση των αναγνωστών και τα υπέροχα σχόλιά τους, με παρακίνησαν για να γράψω την πρώτη μου συλλογή µε τίτλο «Λόγια ενός Έρωτα», που θα µπορούσαν να είναι λόγια απλά, ποιητικά, ροµαντικές σκέψεις, όνειρα, αλλά και προβληµατισµοί µίας οποιασδήποτε ιστορίας αγάπης. Ίσως και της δικής σου!

Ελένη Ισπόγλου

 

 

Από τις Εκδόσεις Πηγή

Στην Πρέβεζα μπορείτε να το βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Κύκλος

Ηλεκτρονικές παραγγελίες στο site του εκδότη και σε πολλά βιβλιοπωλεία online

https://www.pigi.gr/product/mia-istoriapagapis/

Η «μία ιστορία αγάπης» βρίσκεται επίσης στα Social Media όπου η Ελένη Ισπόγλου γράφει  καθημερινά στίχους και κείμενα αγάπης

https://www.instagram.com/mia.istoria.agapis/

https://www.facebook.com/miaistoriaagapis/

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα