Τρίτη, 16/04/2024 | 12:53

Οικογένεια Φύσσα: Αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι

607 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/09/2020, 11:19 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Σε δήλωση προχώρησε, την Παρασκευή, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, μετά την ανακοίνωση πως η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Η οικογένεια στη δήλωσή της τονίζει, μεταξύ άλλων, πως «η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος».

Ειδικότερα, η οικογένεια Φύσσα αναφέρει: «Μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, κατά την οποία δεχθήκαμε έως και ύβρεις και απειλές από την πλευρά των κατηγορουμένων, εμείς, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι».

Και προσθέτει:

«Η ώρα της απόφασης έφτασε. 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00. 7 μαρτυρικά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, για εμάς η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος. Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου.

Η οικογένεια του Παύλου
Μάγδα
Παναγιώτης
Ειρήνη».

Στις 11:00 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για τους συνολικά 68 κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής, πεντέμισι ολόκληρα χρόνια μετά την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης.

Παρούσα και την Παρασκευή στο Εφετείο, όπου ολοκληρώθηκε η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Τάκη Μιχαλόλια, ήταν η Μάγδα Φύσσα.

Ωστόσο, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, καθόταν έξω από τη δικαστική αίθουσα αφού δεν παρακολούθησε την αγόρευση κανενός συνηγόρου υπεράσπισης.

Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί λόγω λήξεως του 18μηνου της προσωρινής κράτησης μαζί και ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος δικάζεται και για την δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Πηγή: cnn.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα