Πέμπτη, 25/04/2024 | 12:07

Νοσοκομείο Πρέβεζας: Όταν χτίστηκε είχε 3 νεκρούς-Πέρασαν 50 χρόνια και η υποβάθμισή του είναι τραγική!

590 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2020, 11:19 πμ | 0 σχόλια

 

 

Από χίλια μύρια κύματα έχει περάσει το νοσοκομείο Πρέβεζας και μετά από τόσα χρόνια, έπρεπε να ήταν σε μια αξιοπρεπή κατάσταση. Γιατροί, νοσηλευτές, καθαρίστριες και γενικά όλοι οι εργαζόμενοι δίνουν τα πάντα, όμως είναι βέβαιο ότι δεν αρκεί. Παρουσιάζει ελλείψεις και σε προσωπικό και σε υλικοτεχνική υποδομή κλπ.

Πέρασαν περίπου 50 χρόνια από όταν χτίστηκε το νοσοκομείο Πρέβεζας, που η κατασκευή του μάλιστα συνοδεύτηκε από ένα τραγικό γεγονός, αφού 3 νέοι εργάτες έχασαν τη ζωή τους προκαλώντας πόνο και θλίψη τότε στην κοινωνία της Πρέβεζας.

Όταν ολοκληρώθηκε το έργο, την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε από την Χουντική Κυβέρνηση ο Στυλιανός Παττακός.

Δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν μας, επί χούντας να έχει κατασκευασθεί το νοσοκομείο και όλες τις επόμενες δεκαετίες επί δημοκρατικών κυβερνήσεων να μην έχουν προχωρήσει ζητήματα.

Το πιο ανησυχητικό από όλα είναι ότι δεν εξελίσσεται, παραμένει στάσιμο από τις επιστημονικές εξελίξεις και αρχίζει και θυμίζει κέντρο υγείας!

Πρέπει άμεσα να λυθούν ζητήματα από το υπουργείο υγείας και τον υπουργό Βασίλη Κικίλια αναφορικά με το νοσοκομείο Πρέβεζας.

Αν δεν τα καταφέρουν οι φορείς μας με την ανέγερση νέου νοσοκομείου Πρέβεζας, θα πρέπει στο υπάρχον να γίνουν όλα όσα απαιτούνται για να είναι ένα νοσοκομείο σύχρονων προδιαγραφών.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα