Τρίτη, 23/04/2024 | 17:19

Εδώ καθάρισε ο δήμος Πρέβεζας: Μισή δουλειά και Κακομοίρικη!

614 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/09/2020, 12:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

Είχαμε αναφερθεί στο θέμα, με κάποιον δισταγμό στην αρχή, λόγω του ότι το εγκατελειμένο γιαπί είναι ακριβώς δίπλα από το ισόγειο που στεγάζονται εφημερίδα και site ΤΟΜΗ στην ενημέρωση και το διαδικτυακό ραδιόφωνο “Σταθμός Πρέβεζας”.

Για να μη θεωρηθεί ότι ζητάγαμε ρουσφέτι από τη δημοτική αρχή και τη σημερινή και την προηγούμενη, δεν είχαμε αναφερθεί στο θέμα.

Οι γείτονες όμως, επέμεναν και με το δίκιο τους. Προ μηνών, λοιπόν είχαμε κάνει αναφορά στο θέμα.

Την Τετάρτη το απόγευμα 9 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε ένας τύπος, με ένα… σκεπάρνι και ήθελε να καθαρίσει τον χώρο, ο οποίος ήταν και είναι… Ζούγκλα, αρουραίοι, βρωμιές, κουνούπια αμέτρητα, μέχρι και φίδια έχουν δει οι κάτοικοι να βγαίνουν από εκεί.

Κατάλαβε λοιπόν ο τύπος, ο οποίος είπε ότι πήγαινε να καθαρίσει για λογαριασμό του δήμου Πρέβεζας, ότι με ένα… σκεπάρνι που κουβαλούσε δεν γίνονταν να καθαριστεί το συγκεκριμένο σημείο.

Οι… Ιδιοκτήτες άφαντοι, ο Δήμος παίρνει πρωτοβουλία προς όφελος των δημοτών, όλα θετικά εκ πρώτης.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πρέβεζας, υποτίθεται ότι… καθάρισε το γιαπί και ιδού τα αποτελέσματα.

Πήραν… τα χοντρά και το άφησαν σε αυτή την κατάσταση. Μισή δουλειά και κακομοίρικη.

Δε ζήτησαν οι κάτοικοι της Κωσταντινουπόλεως στην Πρέβεζα από τη δημοτική αρχή Γεωργάκου, να τους λύσει δα και τον… γόρδιο δεσμό, να καθαριστεί το γιαπί που αποτελεί εστία μόλυνσης ζήτησαν. Είναι καθαρισμός αυτός; Είναι περήφανοι στη δημοτική αρχή Πρέβεζας, ότι επιτέλεσαν εις ακέραιον το καθήκον τους;

Κρίμα πραγματικά!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα