Πέμπτη, 18/04/2024 | 13:05

Πρέβεζα: Άγιο είχε στην… ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης! Επικίνδυνη κατάσταση!

1361 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/08/2020, 12:36 μμ | 0 σχόλια

 

Κι εκεί που ο επισκέπτης ή ο ντόπιος βγαίνει με άνεση για να απολαύσει την… ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ατύχημα, ιδιαίτερα, αν είναι χαλαρός.

Στο Μονολίθι Πρέβεζας, αυτό το φρεάτιο-παγίδα είναι ανοιχτό και εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων.

Τι ωραίες εκείνες οι υπέροχες εικόνες με τον Δήμαρχο κ. Γεωργάκο να παίρνει παραμάσκαλα τα βραβεία και να “αλωνίζει” τα υπουργεία με τα βραβεία της ασφαλέστερης παραλίας της Ευρώπης. Πολύ ωραίες εικόνες πραγματικά, στην πράξη όμως;

Στην πράξη δυστυχώς ο σημερινός δήμαρχος Πρέβεζας αδυνατεί να δώσει λύσεις ούτε καν στα βασικά, ούτε καν στα στοιχειώδη ζητήματα.

Ζητήματα που στη συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της χώρας μοιάζουν αυτονόητα, ο Γεωργάκος, δεν μπορεί, δεν το έχει ο άνθρωπος!

Είναι δυνατόν να σταθμεύει ο  καθένας το αυτοκίνητό του, ανάμεσα από δύο Beach Bar (Blue Island και Lithos) και να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή αντιμέτωπος με ατύχημα;

Για ένα φρεάτιο-παγίδα; Έλεος!

Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο διαδώστε το γιατί πρόκειται για επικίνδυνη κατάσταση και θα είναι κρίμα, να βρεθούμε προ δυσάρεστων εξελίξεων.

Όσοι-όσες στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο σημείο στάθηκαν τρόπον τινά τυχεροί και τυχερές, μακάρι την ίδια τύχη να έχουν και οι επόμενοι.

Προσοχή στο φρεάτιο-παγίδα του Μονολιθίου! Η αλήθεια είναι ότι συμπολίτης μας έπεσε μέσα (και είναι βαθύ) και τη γλίτωσε φθηνά. Άγιο είχε ο άνθρωπος!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα