Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:01

Ο Μπιλ Μάρεϊ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Σοφία Κόπολα

598 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/08/2020, 10:32 πμ | 0 σχόλια

 

 

Πριν τέσσερις μέρες κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας “On the Rocks”, η οποία είναι μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς για τους λάτρεις των ανεξάρτητων ταινιών, καθώς σηματοδοτεί την κινηματογραφική επανένωση της Σοφία Κόπολα με τον ηθοποιό Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στη βραβευμένη με Όσκαρ το 2003 ταινία της “Χαμένοι στη Μετάφραση”.

Ενώ οι δυο τους συνεργάστηκαν τηλεοπτικά πριν λίγα χρόνια με το “A Very Murray Christmas” του Netflix, το επερχόμενο κωμικό δράμα “On the Rocks” είναι η δεύτερη κινηματογραφική τους συνεργασία και έρχεται 17 χρόνια μέτα το  “Χαμένοι στη Μετάφραση”, το οποίο προτάθηκε για τέσσερα βραβεία Όσκαρ, κερδίζοντας αυτό του Πρωτότυπου Σεναρίου στην Κόπολα.

Η νέα ταινία, σε σκηνοθεσία και σενάριο της ίδιας της Κόπολα, επικεντρώνεται στην σχέση του εκλεπτυσμένου playboy Φίλιξ (Μπιλ Μάρεϊ) με την κόρη του Λόρα (Ρασίντα Τζόουνς), η οποία είναι παντρεμένη με έναν επιτυχημένο επιχειρηματία (Μάρλον Γουέιανς) που ταξιδεύει πολύ και έχει μια πολύ όμορφη συνεργάτη. Η Λόρα αρχίζει να έχει υποψίες ότι ο άντρας της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση και ο μπαμπάς της ενθαρρύνει τις ανησυχίες της καθώς βλέπει τους άντρες με βάση τον εαυτό του. Το αποτέλεσμα είναι να ξεκινησουν οι δυο τους να κατασκοπεύουν τον άνδρα της Λόρι, περιφερόμενοι σε όλη την Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την Κόπολα, πρόκειται για μια ταινία στην οποία υπάρχει σύγκρουση γενεών, καθώς έχουμε να κάνουμε με μια νεαρή γυναίκα και έναν gentleman μιας άλλη γενιάς. Η Κόπολα μας δείχνει πως βλέπουν τις σχέσεις οι άνθρωποι διαφορετικών γενεών, και κατά πόσο η σχέση με τον γονέα μας επηρεάζει τις σχέσεις μας στη ζωή μας.

Η ταινία “On the Rocks” είναι κοινή παραγωγή του ανεξάρτητου στούντιο Α24 μαζί με την Apple. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στις αίθουσες, ενώ παράλληλα, θα είναι διαθέσιμη στην Apple TV+.

ΠΗΓΗ: perpetual.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα