Σάββατο, 20/04/2024 | 00:16

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Συνάντηση με τον Σύλλογο ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ» Ν. Πρέβεζας

433 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/08/2020, 2:21 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Αγγελική Κωνσταντινίδη συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη 4 Αύγουστου με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ» Ν.Πρέβεζας.
Ο κ. Μπούρης αναφέρθηκε στο έλλειμμα ίσων όρων μεταξύ πολιτών και ατόμων με αναπηρία στις κοινωνικές, εργασιακές, επιχειρησιακές και ατομικές λειτουργίες το οποίο διαχρονικά παρήγαγε κάθε είδους διάκριση ηθελημένη ή αθέμιτη, παρ’ όλο που στην χώρα μας έχουν γίνει πολλές νομοθετικές ρυθμίσεις και προσπάθειες ενσωμάτωσης θετικών συμπεριφορών για διάφορες ομάδες ΑμεΑ.
Τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους τα άτομα με αναπηρία τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, παρουσίασαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους.
Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να υπάρχει σταθερή και συνεχή συνεργασία ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής για τα άτομα με αναπηρία και το Επιμελητήριο Πρέβεζας θα είναι αρωγός σε οποιοδήποτε σχεδιασμό δράσεων και πρωτοβουλιών του Συλλόγου ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ» Ν.Πρέβεζας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα