Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:23

Έρχεται γιορτινό καλοκαιρινό τριήμερο στην Πρέβεζα

814 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/08/2020, 9:36 πμ | 0 σχόλια

 

 

Δεδομένων των συνθηκών λόγω Κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος στο τέλος του καλοκαιριού η «Λευκή Νύχτα» στην Πρέβεζα, όμως οι καταστηματάρχες της περιοχής μας με τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται αποχαιρετούν το καλοκαίρι με ένα υπέροχο τριήμερο.  Αντί της «Λευκής Νύχτας» όπως θα διαβάσετε παρακάτω ο Εμπορικός σύλλογος του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας, θα πραγματοποιήσει ένα τριήμερο παζάρι τις μέρες 28, 29 και 30 Αυγούστου. Από την πλευρά του ο σύλλογος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που συμμετέχει σχεδόν σε όλα τα δρώμενα, όλες τις εποχές του χρόνου, δεν μένει αμέτοχος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Κόκκαλης απευθύνει κάλεσμα για το τελευταίο τριήμερο του καλοκαιριού : «Είμαστε από τις λίγες περιοχές της χώρας που αγγίζουμε το άριστα στην τήρηση των μέτρων διάδοσης του Κορονοϊού.  Η στάση μας ήταν υποδειγματική ολόκληρο το καλοκαίρι το ίδιο θα πράξουμε και το καλοκαιρινό τριήμερο που έρχεται με βασικό ζήτημα την ασφάλεια των πολιτών. Το τριήμερο 28,29 και 30 Αυγούστου που στην πόλη θα γίνεται το παζάρι από τους καταστηματάρχες του εμπορικού συλλόγου του ιστορικού κέντρου, οι καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος, με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών τους, την φιλόξενη συμπεριφορά τους και τις φιλικές τιμές τους, θα φροντίσουν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να δώσουν χαρούμενες στιγμές στους επισκέπτες. Ελπίζω και εύχομαι η επιστήμη να εξαφανίσει τον Κορονοϊό, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε και τα Χριστούγεννα που θα έρθουν και το Κομιτάτο και το Πάσχα. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».

Σε ότι αφορά το Παζάρι  ακολουθεί η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας:  «Λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας, για αποφυγή συνωστισμού και για να μην χαθεί η ευκαιρία των προσφορών για τους επισκέπτες και για τα καταστήματα, το τριήμερο 28/29/30 Αυγούστου θα γίνει τριήμερο bazaar στην πόλη μας με τιμές Λευκής Νύχτας. Επεκτείνουμε την διάρκεια του θεσμού για την ασφάλεια όλων μας και σας περιμένουμε με υπευθυνότητα, με τις προστατευτικές μάσκες σας για να επωφεληθείτε από τις προσφορές αυτού του καλοκαιριού. Καλό υπόλοιπο σε όλους.

Δ.Σ Ιστορικού Κέντρου Εμποροεπαγγελματιών Πρέβεζας

Όλα δείχνουν ότι η Πρέβεζα αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα μοναδικό, με έναν εξαιρετικό τρόπο με τήρηση –όπως πάντα-των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του Κορονοϊού.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα