Παρασκευή, 19/04/2024 | 23:42

Άλλοι πασχίζουν για ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ιταλία και ο δήμος Πρέβεζας με… Βόνιτσα και Κορωνησία!

694 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/08/2020, 9:11 μμ | 0 σχόλια

 

 

Και η τουριστική ανάπτυξη ειδικά και η ανάπτυξη γενικά, έχει να κάνει με το πόσο μακριά βλέπει κανείς ή πόσο κοντόφθαλμα.

Η Δημοτική αρχή Γεωργάκου, που διοικεί τον δήμο Πρέβεζας του τελευταίους 11 μήνες, είναι βέβαιο ότι δε σε κάνει να πλήττεις ποτέ.

Πάντα κάποια ομορφιά υπάρχει και προσφέρει και γέλωτα, ο οποίος σε αρκετές των περιπτώσεων είναι άφθονος…

Με αφορμή την Ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πρέβεζας με την Κορωνησία και την Βόνιτσα που είναι στα σκαριά, θα σχολιάσουμε ότι είναι ένα θετικό γεγονός! Μέχρι εκεί όμως, τα περί  “Τουριστικής Ανάπτυξης” είναι μάλλον ασόβαρα! Υπήρξαν περιοχές στο παρελθόν που πάσχιζαν για την Ακτοπλοϊκή σύνδεση με περιοχές της Ιταλίας και τα κατάφεραν. Και υπάρχουν και σήμερα περιοχές που πασχίζουν προς την παραπάνω κατεύθυνση.

Δηλαδή έχουμε ακούσει και τι δεν έχουμε ακούσει από τον δήμο Πρέβεζας, σε ορισμένες περιπτώσεις όπως η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών γελάμε, σε κάποιες άλλες όμως περιπτώσεις θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι η ανυπαρξία προγραμματισμού της δημοτικής αρχής Γεωργάκου, η ανυπαρξία δράσεων, η έλλειψη  ικανοτήτων και στην τουριστική ανάπτυξη ειδικότερα και στην ανάπτυξη γενικότερα καταδικάζουν τους δημότες Πρέβεζας, στην υπανάπτυξη, τον οικονομικό και τουριστικό μαρασμό.

Ο κ. Γεωργάκος έχει ακόμη τρία χρόνια μπροστά του κι αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε δυστυχώς η απαγοητευτική του μέχρι σήμερα πορεία στο δήμο Πρέβεζας, αν συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια θα φέρει πολύ πίσω τον δήμο Πρέβεζας.

Με τη μέχρι τώρα παρουσία του στο δήμο Πρέβεζας, διεκδικεί επάξια τον αρνητικό τίτλο του χειρότερου δημάρχου όλων των εποχών στο δήμο Πρέβεζας.

Βέβαια,  ευτυχώς για τους δημότες Πρέβεζας, δεν είναι όλο το “παιχνίδι” στα χέρια του και στον τουρισμό και στη συνολικότερη ανάπτυξη του τόπου.

Ευτυχώς για τους δημότες Πρέβεζας υπάρχει η Περιφέρεια Ηπείρου, ευτυχώς υπάρχει το Επιμελητήριο Πρέβεζας, οι Ενώσεις Ξενοδόχων κ.α.

Άλλοι πασχίζουν για ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ιταλία και στη δημοτική αρχή Γεωργάκου Πανηγυρίζουν για ακτοπλοϊκή σύνδεση  με… Βόνιτσα και Κορωνησία!

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα