Παρασκευή, 27/11/2020 | 13:33

Συνεχίζει τα «ταξίδια» ο δήμαρχος Πρέβεζας: «Λεζάντα» στην Μενδώνη με το λεύκωμα του Λέανδρου

154 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/07/2020, 11:06 πμ | 0 σχόλια

 

Πόσο χαρούμενος δείχνει αλήθεια κάθε φορά που φωτογραφίζεται σε κάποια υπηρεσία ή σε κάποιο υπουργείο ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται  ότι ήδη έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό αριθμό φωτογραφιών που στην περίπτωση που σε περίπου 3 χρόνια οι δημότες Πρέβεζας, εκλέξουν άλλον δήμαρχο, θα έχει πολύ υλικό για το προσωπικό του αρχείο.

Το ζήτημα όμως δεν είναι εκεί, καθώς απέχουμε πολύ ακόμα για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, το ζήτημα είναι ότι ο νυν δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος συνεχίζει τα ταξίδια του στην Αθήνα και συαντιέται με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς παράγοντες και όχι μόνο. Τελευταία επίσκεψή του στην υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Όλες αυτές οι επαφές και οι συναντήσεις πέρα από τις «Λεζάντες» θα αποφέρουν οφέλη και σημαντικές εξελίξεις για τον δήμο και τους δημότες Πρέβεζας; Αν ναι, τότε καλώς και γίνονται όλες αυτές οι επισκέψεις!

Αν είναι να μην αποφέρουν θετικές εξελίξεις στους δημότες Πρέβεζας, τότε ναι, θα συμφωνήσουμε με ορισμένους ότι ήδη ο δήμαρχος έχει εξασφαλίσει σημαντικό υλικό για το προσωπικό του αρχείο.

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου του δήμου Πρέβεζας:

 

Ωριαία συνάντηση συνεργασίας είχε την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος με την Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη στο Υπουργείο Πολιτισμού στην Αθήνα.

Η συνάντηση συνεργασίας είχε στην ατζέντα το σύνολο του σχεδιασμού της αξιοποίησης και ανάδειξης του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου του Δήμου Πρέβεζας και έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. 

Οι δύο πλευρές όρισαν ένα χρονοδιάγραμμα και το πλαίσιο των ενεργειών ως προς την επίτευξη των στόχων και συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ευχαρίστησε την Υπουργό για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε αλλά και την πολύ καλή γνώση που έχει για κάθε πτυχή των θεμάτων και των προβλημάτων που συζητήθηκαν και της προσέφερε το πολυτελές ποιοτικό λεύκωμα «ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΠΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» της οποίας την έκδοση επιμελήθηκε το Ίδρυμα «Ακτία Νικόπολις» και φιλοτέχνησε ο φημισμένος Πρεβεζάνος καλλιτέχνης Λέανδρος Σπαρτιώτης.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα