Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:38

Στο Επιμελητήριο Πρέβεζας ο γενικός γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης

581 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/07/2020, 2:59 μμ | 0 σχόλια

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

  Το Επιμελητήριο Πρέβεζας επισκέφτηκε σήμερα 23 Ιουλίου ο Γενικός Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης. 

  Τον κ. Χριστοδουλάκη και τους συνεργάτες του υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πρέβεζας κ. Μπούρης Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μικρούλης Μηνάς καθώς και η εκπρόσωπος στο ΕΕΔΕΓΕ
κα Κωνσταντινίδη Αγγελική.

  Ο πρόεδρος και τα μέλη του Επιμελητηρίου παρουσίασαν τις ενέργειες στις οποίες προέβει το Επιμελητήριο Πρέβεζας κατά τη διάρκεια της πανδημίας κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πληροφόρηση και στήριξη των επιχειρηματιών της περιοχής μας.  

  Επίσης, παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν ενδελεχώς οι δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί το Επιμελητήριο Πρέβεζας και συγκεκριμένα η Ψηφιακή αναβάθμιση του φορέα με την δημιουργία ψηφιακού κέντρου για την υποστήριξη με εξειδικευμένες υπηρεσίες των επιχειρήσεων μελών.
Ακόμη, έγινε συζήτηση για την έναρξη υλοποίησης του Open Mall Πρέβεζας, ένα έργο το οποίο θα εκσυγχρονίσει την περιοχή παρέμβασης αυτού όπως και η δημιουργία portal επιχειρηματικότητας και portal τουρισμού για τις επιχειρήσεις του Νομού Πρέβεζας. 

  Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Πρέβεζας προκειμένου επανεκκίνησης της οικονομίας της χώρας καθώς και την αναγκαία ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα.

  Ο κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας, ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες του ΚΙΝΑΛ προκειμένου του περιορισμού των αρνητικών συνεπειών λόγω Πανδημίας και την προστασία των εργαζομένων.

 

                                                    

    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας 

 

  Ιωάννης Μπούρης 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα