Παρασκευή, 19/04/2024 | 03:03

Π.Ε. Πρέβεζας-Πανελλαδικές: Οι επιτυχόντες και όσοι “απέτυχαν”…

971 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/07/2020, 11:14 πμ | 0 σχόλια

 

 

Χαράς Ευαγγέλια για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις και στην Π.Ε. Πρέβεζας και η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση, εύχεται σε όλα τα παιδιά, πρώτα από όλα να έχουν υγεία, τύχη και βέβαια καλή σταδιοδρομία.

Η δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και το άγχος μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα  έχουν περάσει. Τώρα μπροστά στη ζωή τους ανοίγονται άλλοι δρόμοι, τους οποίους επίσης θα πρέπει να φανούν ικανοί, ανταγωνιστικοί για να τους διαβούν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία και τις σπουδές τους.

Σε ότι αφορά όμως τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Μην το βάζουν κάτω! Μία ατυχία, ή μία αποτυχία, εξυπακούεται ότι δεν φέρνει την καταστροφή.

Η ζωή έχει στο …”πανέρι” της και τις αποτυχίες κι αν δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, θα τα καταφέρουν την επόμενη ή στον επόμενο προσανατολισμό τους.

Με μία όχι επιτυχημένη πορεία στις πανελλαδικές εξυπακούεται ότι δεν τελειώνει ούτε η ζωή, ούτε οι ευκαιρίες που υπάρχουν και θα τους παρουσιαστούν αργά ή γρήγορα.

Συνεπώς κατανοώ ως ένα σημείο την πικρία τους και τη στενοχώρια τους, όμως σε καμία περίπτωση, μία αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι ισοπεδωτική και δεν καταστρέφουν το μέλλον κανενός.

Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα ανθρώπων που απέτυχαν την πρώτη φορά στις πανελλαδικές εξετάσεις, τα κατάφεραν όμως στη συνέχεια ή ακολούθησαν άλλους δρόμους που τους επιβράβευσαν και πέτυχαν επαγγελματική καταξίωση.

Εν κατακλείδι, συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες και καλή συνέχεια σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν αλλά έχουν πολύ μέλλον και πολύ δρόμο μπροστά τους.

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα