Τετάρτη, 24/04/2024 | 13:22

Πρέβεζα: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της αστυνομίας και μετά τις χασισοφυτείες

521 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2020, 5:05 μμ | 0 σχόλια

 

 

Συμβαττικά αυτοκίνητα της ασφάλειας, περιπολικά, ελικόπτερο αλλά και drone της Ελληνικής αστυνομίας έδρασαν χθες από την Γέφυρα Καλογήρου, μέχρι και τον Λούρο και στο σημείο του βάλτου, πίσω από τον Λούρο ποταμό, εντοπίστηκαν χιλιάδες (εμείς γράφαμε στην αρχή για πέντε χιλιάδες, ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος αριθμός) Δένδρα Ινδικής Κάνναβης και η αρχική σκέψη ήταν ότι οι καλλιεργητές για να προσεγγίσουν τα δύσβατα αυτά σημεία, πήγαιναν εκεί με βάρκες.

Την Τρίτη 14 Ιουλίου στις 10 περίπου το πρωί ξεκίνησε αυτή η επιχείρηση και συνεχίστηκε και τις απογευματινές ώρες, ενώ έγιναν και συλλήψεις.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία ακόμη με ακριβή στοιχεία, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι επιχειρήσεις της αστυνομίας συνεχίζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση της Τρίτης 14 Ιουλίου συμματείχαν δυνάμεις της αστυνομίας, από την Άρτα, την Πρέβεζα, αλλά και άλλες περιοχές.

Και τις τελευταίες ώρες οι έλεγχοι της αστυνομίας συνεχίζονται αδιάκοπα, εξετάζει πρόσωπα και υποθέσεις και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες  μέρες  να βρεθούμε μπροστά και σε άλλη ή άλλες επιχειρήσεις της αστυνομίας που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Κι όταν μιλάμε για τις επόμενες μέρες, είναι πολύ πιθανό να είναι στο άμεσο μέλλον…

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα