Σάββατο, 20/04/2024 | 01:01

Πρέβεζα : Αστυνομική επιχείρηση με ελικόπτερο σε Λούρο & Γέφυρα Καλογήρου

1141 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/07/2020, 1:34 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε 10 το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου  τόσο στην περιοχή του Λούρου όσο και στην περιοχή της Γέφυρας Καλογήρου,

στην επιχείρηση συμμετείχε  και ελικόπτερο της Ελληνικής αστυνομίας, ενώ οι πρώτες  πληροφορίες έκαναν  λόγο για έρευνες υποθέσεων που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Το ελικόπτερο της Ελληνικής αστυνομίας πέταγε τόσο πάνω  από τη χερσαία Ζώνη του Λούρου, όσο και από την περιοχή του βάλτου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το ελικόπτερο έκανε πτήσεις ασταμάτητα και ανεφοδιάζονταν για να συνεχιστεί το “χτένισμα” της περιοχής στο οποίο συνέδραμαν  και επίγειες δυνάμεις της αστυνομίας .

Στην περιοχή από την Γέφυρα Καλογήρου (προς τον ποταμό Λούρο) μέχρι και τον Λούρο είχαν αναπτυχθεί επιχειρήσεις της αστυνομίας που ψάχνουν για “καβάτζες” που σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών.

Εκτός από το ελικόπτερο στην παραπάνω περιοχή υπήρξαν και  συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας (ασφάλεια) και περιπολικά, τόσο από την αστυνομική διεύθυνση Άρτας, όσο και από την αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας.

 

η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα