Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:52

ΠΑΣ Πρέβεζα : Υπόμνημα προς την ΕΠΟ για την μετά covid εποχή

590 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2020, 12:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η ομάδα μας μέσω του προέδρου της  κ. Τάσου Αμάραντου, και με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος στην μετά covid εποχή και τα νέα δεδομένα, με υπόμνημα της προς την ΕΠΟ προτείνει κάποιες λύσεις ώστε το πρωτάθλημα να γίνει βιώσιμο και να μπορεί η ομάδα να ανταποκριθεί στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Δείτε την ανακοίνωση του προέδρου:

Διάβασα πριν 2 ημέρες ένα υπόμνημα που έστειλαν οι ομάδες του 3ου Ομίλου της Γ Εθνικής στην ΕΠΟ σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στη Γ Εθνική μετά τον COVID-19. Η ανακοίνωση περιγράφει ακριβώς την κατάσταση που θα υπάρξει τη νέα σεζόν και συγχαίρω τις ομάδες που την υπογράφουν.

1)      Ότι έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα είναι αποσπασματικά και αιωρούμενα

2)      Δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πως, αν θα ξεκινήσει με φιλάθλους ή χωρίς. Αν ξεκινήσει χωρίς τότε στερεί από τις ομάδες το μόνο έσοδό τους, το εισιτήριο. Αν δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι, δε θα υπάρχουν και χορηγίες κτλ, οπότε μαύρα τα οικονομικά δεδομένα.

3)      Αν η διεξαγωγή αγώνων πραγματοποιηθεί με υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορωνοιό και την διεξαγωγή τεστ σε παίκτες, προπονητές κλπ πριν από κάθε αγώνα, πως θα καλυφθεί ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό από τα σωματεία!!!

– Άρα η ΕΠΟ θα πρέπει να πρέπει:

1) Κάλυψη εξόδων διαιτησίας από την ΕΠΟ αν είναι κεκλεισμένων και σε περίπτωση μειωμένης προσέλευσης μείωση 50% των εξόδων διαιτησίας- παρατηρητών (διαιτητές από όμορους νομούς ή και από τον ίδιο όταν παίζουν ομάδες της ίδιας ΕΠΣ)

2) Μείωση παραβόλου συμμετοχής στη Γ Εθνική.

3)Μείωση και εξορθολογισμός των χρηματικών προστίμων

4) Μείωση των εξόδων έκδοσης δελτίου από 50 ευρώ σε 30 ευρώ.

5) Κατάργηση εκτύπωσης προσκλήσεων

6) Κατανομή του ποσού των 4.500.000,00 € που δίδεται από την UEFA για την στήριξη σωματείων και στα σωματεία της Γ εθνικής

7)Ανάληψη εξόδων μετακίνησης για τους εκτός έδρας αγώνες από την ΕΠΟ ή μέσω εξεύρεσης γενικού χορηγού πρωταθλήματος.

8) Aνάληψη κόστους υγειονομικού πρωτοκόλλου από την πολιτεία ή από την διοργανώτρια αρχή!!!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα