Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:23

Εγκρίθηκαν 31 νέες προσλήψεις νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Λευκάδας

624 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/07/2020, 12:30 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με τα τις 61 προσλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Λευκάδας, εγκρίθηκαν επιπλέον 31 νέες θέσεις νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού έπειτα από συνάντηση του Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη. Την κάλυψη των θέσεων είχε ζητήσει με έγγραφό του ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Ιωάννης Μπάκαβος, και είχε εγκρίνει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κ. Ιωάννης Καρβέλης, αλλά εκκρεμούσε η έγκρισή τους από το Υπουργείο Υγείας. 

Οι προσλήψεις θα γίνουν από υποψηφίους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω της σχετικής πλατφόρμας. Αναλυτικά, θα καλυφθούν οι παρακάτω θέσεις:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΑ
ΠΕ,ΤΕ ή ΔΕ Νοσηλευτικής 10
ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής 7
ΤΕ Μαιευτικής 2
ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου 1
ΔΕ Ηλεκτρολόγων/Ηλεκτροτεχνιτών 1
ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων 2
ΔΕ Κλιβανιστών – Αποστειρωτών 1
ΔΕ Υδραυλικών 1
ΥΕ Γενικών Καθηκόντων/Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό 6
ΣΥΝΟΛΟ 31

 

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος διότι ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Κοντοζαμάνης, στηρίζει σταθερά τα αιτήματα και τις ανάγκες της Λευκάδας, και για αυτό οφείλω να τον ευχαριστήσω. Έπειτα από τη σημερινή μας συνάντηση, έδωσε άμεσα προτεραιότητα στο αίτημα του Νοσοκομείου μας για κάλυψη επιπλέον 31 θέσεων και τις ενέκρινε προκειμένου να καλυφθούν άμεσα.

Έτσι, μαζί με τα 61 άτομα που προσλήφθηκαν το προηγούμενο διάστημα, το Νοσοκομείο Λευκάδας ενισχύεται ακόμα περισσότερο σε νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, ώστε όπως είχαμε δεσμευθεί, αυτό το νέο Νοσοκομείο να στελεχωθεί σταδιακά και να μπορέσει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Λευκάδας.

Σε ό,τι αφορά τους μόνιμους ιατρούς που αναμένουμε, ζήτησα από τον Υφυπουργό την επίσπευση των ιατρικών συμβουλίων για την κάλυψη των 12 θέσεων, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ενώ ο κ.Υφυπουργός με ενημέρωσε ακόμη ότι μετά το καλοκαίρι θα βγει νέα προκήρυξη για μόνιμους ιατρούς. Αφού ολοκληρωθεί η πρόσληψη μέσω της τρέχουσας διαδικασίας, ζήτησα από τον κ. Κοντοζαμάνη, σε επόμενη συνάντησή μας, και έπειτα από συνεννόηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, να του μεταφέρω επιπλέον ανάγκες μονίμων ιατρών προκειμένου να συμπεριληφθούν στη νέα προκήρυξη.»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα