Τρίτη, 23/04/2024 | 10:36

OPEN MALL: Γιατί να μην το αναλάβει εταιρεία ή εταιρείες από την Πρέβεζα;

486 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/06/2020, 11:34 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ακόμα κι αυτοί που στην αρχή πιθανότατα να μην είχαν αντιληφθεί και να είχαν αντιρρήσεις, αφού ενημερώθηκαν σωστά κατανούν πόσο σημαατικό έργο είναι για την Πρέβεζα το OPEN MALL και τι περιλαμβάνει.

Πρόκειται για ένα έργο μεγίστης σημασίας που θα αναβαθμίσει μια σειρά από υπηρεσίες στην περιοχή μας.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας από την πλευρά του έτρεξε όλες τις διαδικασίες είναι πανέτοιμο και στα πλαίσια συνεργασίας με τον δήμο υπήρξε και μία συνάντηση εργασίας.

Στη συνάντηση εργασίας ήταν και ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Κοτσίνης κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη δική του πλευρά το Επιμελητήριο Πρέβεζας το δικό του κομμάτι, το κομμάτι που του αντιστοιχεί, το έχει αναθέσει στην Πρέβεζα!

Υπάρχει όμως  ένας προσανατολισμός της Δημοτικής αρχής για συνεργασία στα πλαίσια του Ανοικτού κέντρου Εμπορίου στην Πρέβεζα (OPEN MALL) με εταιρεία από την Αθήνα.

Κατά ορισμένους δεν είναι απλά προσανατολισμός αλλά επιμονή, που αγγίζει τα όρια της εμμονής!

Σε τόσο δύσκολους καιρούς που η τοπική μας οικονομία είναι πληγωμένη, για ευνόητους λόγους, γιατί να επιλεγεί εταιρεία από την Αθήνα;

Δόξα σοι ο Θεός η Πρέβεζα διαθέτει και άξια και ικανά και έμπειρα μελετητικά γραφεία και άξιες, ικανές και έμπειρες κατασκευαστικές εταιρείες, γιατί λοιπόν να επιλεγεί εταιρεία από την Αθήνα;

Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής. Μια κρίσιμη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που άγνωστο ποιες εξελίξεις θα φέρει για το OPEN MALL στην περίπτωση που η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, οι παρατάξεις δηλαδή, απορρίψουν καταψηφίζοντας την πρόταση της δημοτικής αρχής.

Θα κινδυνεύσει να καθυστερήσει το έργο; Θα κινδυνεύσει να τιναχθεί στον αέρα;

Προσέξετε μιλάμε για ένα έργο υψίστης σημασίας για τον τόπο μας και απαιτείται η δέουσα προσοχή από όλους!

Επιμένουμε στο τρίπτυχο  “Στηρίζουμε τον τόπο μας, ψωνίζουμε στον τόπο μας, αναθέτουμε στον τόπο μας”

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα