Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:33

Τα καμώματα του “άτακτου” ιερέα έχουν αναστατώσει το χωριό

688 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/06/2020, 8:20 μμ | 0 σχόλια

 

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία χωριού από τα καμώματα του ιερέα της. Ο 62χρονος κληρικός φέρεται να είναι πρωταγωνιστής ροζ σκανδάλου που έφτασε μέχρι το αυτόφωρο πριν από λίγες ημέρες!

 

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο συγκεκριμένος ιερέας πριν από μερικές ημέρες προσήχθη στο Τμήμα μετά από μήνυση μιας 60χρονης για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και εξύβριση. Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και με απόφαση Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος την ίδια μέρα, ωστόσο ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η συζήτηση για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την γυναίκα, ο πάτερ παριστάνοντας τον λαϊκό, πήγε στο σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και είχαν ερωτικές σχέσεις. Υποστηρίζει μάλιστα ότι όσες φορές εκείνη κατέβαινε στο χωριό του ιερέα, ο συγκεκριμένος έκρυβε τα ράσα και παρίστανε κι εκεί το λαϊκό!

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ημέρες όταν ανακάλυψε την «διπλή ζωή» του παπά και ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ τους. Μάλιστα σύμφωνα με την έγκληση, την έσπρωξε και την έβρισε όταν ήλεγξε το κινητό του. Εκεί, φαίνεται πως υπήρχαν πειστήρια ότι είχε ανάλογες επαφές και με άλλες γυναίκες.

Πάντως, ο συγκεκριμένος ιερέας έχει απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα με τροχαίο ατύχημα που είχε υπό την επήρεια αλκοόλ. Τότε το αυτοκίνητο του είχε τουμπάρει και από τύχη ο ίδιος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ούτε τραυμάτισε κάποιο άλλο άτομο.

Πηγή: lamiareport

φωτό αρχείου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα