Δευτέρα, 26/07/2021 | 03:55

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας στην Πρεσβεία του Ισραήλ

165 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/06/2020, 4:52 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η αμεσότητα στην επικοινωνία, βοηθά τους πάντες στον τόπο μας, όταν κύριο μέλλημα όλων μας είναι η ανάπτυξη, η ευημερία και η προβολή του τόπου μας. Το παρακάτω κείμενο, είναι ένα συνοπτικό δελτίο τύπου του δημου Πρέβεζας, στην ατζέντα σημαντικών ζητημάτων που έθεσε η πλευρά του Δήμου Πρέβεζας, στην πρεσβεία του Ισραήλ!

Δελτίο τύπου

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Λεωνίδα Αργυρό και τον Ειδικό Σύμβουλο Επικοινωνίας & Στρατηγικού Σχεδιασμού κ. Δημήτριο Γερογιάννη, πραγματοποίησε συνάντηση στη Πρεσβεία του Ισραήλ, παρουσία της Συμβούλου της Πρεσβείας κ. Σαουσάν Χασόν και της Συντονίστριας Εμπορικών Θεμάτων κ. Νέλλη Λεών.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκε το πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας σε θέματα Τουρισμού, μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας και του Ισραήλ.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας τόνισε τη σπουδαιότητα της υψηλής ασφάλειας που προσφέρουν η Ελλάδα και το Ισραήλ στους επισκέπτες τους και παρουσίασε τη διπλή διεθνή διάκριση της Πρέβεζας ως η 1η ασφαλέστερη παραλία και ο 5ος ασφαλέστερος προορισμός στην Ευρώπη από το European Best Destination.

Η στενή ιστορική, διαχρονική φιλία ετών που έχει η Ελλάδα με το Ισραήλ αποτελεί γερό θεμέλιου για μια μακροχρόνια και αμφίδρομη εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας με το Ισραήλ.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος προσκάλεσε τον Πρέσβη του Ισραήλ κ. Yossi Amrani, να επισκεφθεί επίσημα τον Δήμο Πρέβεζας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα