Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:28

Πρέβεζα: Πρόβλημα ύδρευσης στη Νικόπολη-“Συναγερμός” για την επίλυση του προβλήματος

639 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2020, 4:17 μμ | 0 σχόλια

 

 

Το να μείνει μια περιοχή χωρίς νερό και καλοκαιριάτικα και… Κυριακάτικα δεν είναι και ότι το καλύτερο… Αυτό συνέβη στο χωριό της Νικόπολης του δήμου Πρέβεζας την Κυριακή 21 Ιουνίου.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε περίπου στη μία το μεσημέρι, χωρίς να χρονοτριβούν καθόλου από το τοπικό συμβούλιο της Νικόπολης έδρασαν αστραπιαία.

Εντόπισαν τον αγωγό που είχε σπάσει και δημιούργησε το πρόβλημα. Στην κοινότητα της Νικόπολης σήμανε “συναγερμός”, για την αποκατάσταση του προβλήματος και ο “συγχωριανός” Χρήστος Λαϊνάς διάθεσε τα δικά του σκαπτικά μηχανήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΔΕΥΑ Πρέβεζας για την επίλυση του προβλήματος.

Τελικά ύστερα από μία ώρα περίπου, κατά τις 14.00 το χωριό της Νικόπολης είχε νερό αφού το πρόβλημα με τον αγωγό είχε αποκατασταθεί.

Είναι γεγονός ότι το τοπικό συμβούλιο της Νικόπολης δείχνει ιδιαίτερο ζήλο σε ζητήματα του χωριού και με δράσεις παρεμβαίνει όπου και όποτε μπορεί, χωρίς να λογαριάζει χρόνο και συνθήκες, το ίδιο έκανε και την Κυριακή 21 Ιουνίου, αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα στο τοπικό συμβούλιο της Νικόπολης, στον φίλο Χρήστο Λαϊνά και βεβαίως στη ΔΕΥΑ Πρέβεζας, για την άμεση ανταπόκρισή της.

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα