Σάββατο, 20/04/2024 | 08:08

Πρέβεζα : Ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο-Έζησε ο γιος που δεν ήταν στο αυτοκίνητο

870 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/06/2020, 12:42 πμ | 0 σχόλια

 

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία και η ζωή είναι λίγη και λήγει. Σ’ αυτή την πρόταση υπάρχουν  δύο πραγματικότητες, αφού γεγονότα και συμβάντα τις επιβεβαιώνουν.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μας επιφυλάσσει η μοίρα.

Οικογένεια από την Πρέβεζα έφευγε για να πάει σε κάποιο χαρμόσυνο γεγονός, ο ένας ο γιος της οικογένειας επέμενε να μην πάει, ήθελε να μείνει σπίτι του στην Πρέβεζα.

Η μοίρα έπαιξε το παιχνίδι της με τον πλέον τραγικό τρόπο, αφού ούτε οι γονείς του παιδιού επέστρεψαν στο σπίτι, ούτε ο αδερφός του. Ένα θανατηφόρο τροχαίο τους στέρησε τη ζωή και έζησε μόνο αυτός. Ένα παιδί περίπου 13 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ιστορία ανήκει σε άλλη δεκαετία στην Πρέβεζα, από αυτές που έχουν συγκλονίσει τη μικρή μας κοινωνία και έχουν περάσει από χείλη σε χείλη, από γενιά σε γενιά.

Ολόκληρη η οικογένεια ξεκληρίστηκε έζησε μόνο ο μικρός γιος που δεν μπήκε στο αυτοκίνητο και γλίτωσε το τροχαίο. Το τροχαίο ήταν το μόνο που γλίτωσε γιατί όλη η ζωή του ήταν γεμάτη ψυχικά τραύματα, είχε γίνει άλλος άνθρωπος και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το τραγικό γεγονός που συνέβη στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Οι άθρωποι εκείνης της γενιάς που έζησαν το τραγικό συμβάν, μιλούν σοκαρισμένοι ακόμα και σήμερα, διηγώντας ένα τόσο τραγικό γεγονός.

Είναι από τα τραγικά συμβάντα που έχουν “σημαδέψει” ανθρώπους, γενιές και εποχές της περιοχής μας, που ακόμα και σήμερα συγκλονίζουν κι αυτούς που τα διηγούνται και αυτούς που τα μαθαίνουν.

Η φωτογραφία είναι αρχείου.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα