Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:35

Πρέβεζα: Μπράβο στη δημοτική αρχή για τον καθαρισμό του Μονολιθίου!

631 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/06/2020, 7:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

Εργασίες καθαρισμού έλαβαν χώρα στο Μονολίθι Πρέβεζας την 1η του Ιούνη (κάλλιο αργά παρά ποτέ) ημέρα Δευτέρα από τη δημοτική αρχή Πρέβεζας, οι σχετικές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. Σε τέτοιες πρωτοβουλίες, σε τέτοιες παρεμβάσεις λέμε μπράβο!

Καθαρίζεται λοιπόν το Μονολίθι και το θεωρούμε πολύ σημαντικό γεγονός γιατί η κατάσταση- ας μη γελιόμαστε- εγκυμονούσε κινδύνους, άσχετα αν δεν το βγάζαμε προς τα έξω.

Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα γίνει και στο άλσος του Μονολιθίου. Καθαριότητα, να φύγουν ξερά χόρτα κλπ, για να είναι σε όλα τα επίπεδα ασφαλής αυτή η περιοχή που μας κάνει περήφανους.

Όσο θα γίνονται θετικές παρεμβάσεις να είναι σίγουροι, εκεί στη δημοτική αρχή ότι θα τους αποδίδουμε τα εύσημα, ότι είναι αρνητικό εξυπακούεται ότι θα το καυτηριάζουμε!

Τσατσιλίκια, λιβανίσματα, γλειψίματα από μέρους μας, δεν υπάρχουν, δεν υπήρξαν και δεν θα υπάρξουν. Όχι σε μας αυτά, αυτά… αλλού!

Τη δουλειά τους και τη δουλειά μας. Βέβαια κάποιοι αφελώς την κριτική την παίρνουν κατάκαρδα, ας είναι θα συνηθίσουν. Η Κριτική ποτέ δεν είναι προσωπική από μέρους μας,  αφορά στον θεσμό, τον εκπροσωπο του φορέα, το ξεκαθαρίζω αυτό. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν υπάρχει θέμα, έλα όμως που δεν τους αρέσει. σε ορισμένους. Τους αρέσει, δεν τους αρέσει, έτσι γίνεται και έτσι θα γίνεται!

Ως “φίλοι”, ναι, όποτε θέλετε να καθίσουμε για καφέ να συζητήσουμε ότι θέλετε, ως τοπική εξουσία όμως με μέσο ενημέρωσης,  δεν χαριζόμαστε… Θα σας αποδίδουμε τα εύσημα στα θετικά και θα σας ασκούμε κριτική, στα αρνητικά!

Μπράβο λοιπόν στη δημοτική αρχή για τον καθαρισμό στο Μονολίθι που όλα δείχνουν ότι θα είναι καθαρισμός σε βάθος, καθαρισμός και στην παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε να είναι ασφαλής η περιοχή του Μονολιθίου σε όλα τα επίπεδα!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα