Πέμπτη, 26/05/2022 | 23:07

Πρέβεζα: Μέγα πλήγμα για τον τουρισμό & την τοπική οικονομία, το “κλείσιμο” του “κουρδιστού πορτοκαλιού”

942 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/06/2020, 2:19 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η παιδεία είναι ο θεμελιώδης λίθος της κοινωνίας, είναι η αφετηρία και η βάση για συμπεριφορές που να εκπέμπουν σεβασμό.

Σεβασμό στο συνάνθρωπο, σεβασμό στο “Δημόσιο χώρο” αλλά και σεβασμό στον τρόπο διασκέδασης.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου έκανε έναρξη λειτουργίας  η “ιστορικής σημασίας” επιχείρηση “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στην Πρέβεζα, ένας θαυμάσιος καλοκαιρινός χώρος που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές και προκαλεί μόνο ευμενή σχόλια και κριτικές σε επισκέπτες. Τόσο ο χώρος όσο και η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών κάνουν το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” να ξεχωρίζει.

Κεραυνός εν αιθρία ήταν η ανακοίνωση της διεύθυνσης του καταστήματος για οικοιοθελή αναστολή λειτουργίας του.

Μιλάμε για μια επιχείρηση που απασχολεί 26 άτομα προσωπικό. Εύκολα μπορούμε να αναλογιστούμε το πλήγμα που προκαλείται  από μία τέτοια εξέλιξη τόσο για τον τουρισμό της Πρέβεζας όσο και για την τοπική μας οικονομία.

Βέβαια στην ανακοίνωση γίνεται λόγω για  “οικειοθελής ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ αναστολή λειτουργίας του” και μπορεί  ο θυμόσοφος λαός να λέει “Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού” όμως ευελεπιστούμε αυτή η αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στην Πρέβεζα να είναι όσο πιο προσωρινή, όσο πιο σύντομη γίνεται.

Δε νοείται καλοκαίρι στην Πρέβεζα χωρίς “Κουρδιστό Πορτοκάλι”

Σπύρος Πλέουρας 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διεύθυνσης της επιχείρησης “Κουρδιστό Πορτοκάλι” η οποία είναι η αλήθεια ότι πλήγωσε και στενοχώρησε πολύ κόσμο. Μια προτροπή-συμβουλή προς τους θαμώνες όχι μόνο του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” αλλά και άλλων καταστημάτων,  σεβαστείτε τα καταστήματα και τους εργαζόμενους σ’ αυτά!

 

Κουρδιστό Πορτοκάλι
Ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση του καταστήματος «Κουρδιστό Πορτοκάλι» στην Πρέβεζα ανακοινώνει την οικειοθελής ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ αναστολή λειτουργίας του.

Οι γενικές συνθήκες που επικρατούν με την πανδημία και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, δεν επιτρέπουν σε μεγάλες εποχικές επιχειρήσεις την ομαλή λειτουργία.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Διεύθυνση του καταστήματος «Κουρδιστό Πορτοκάλι», εξαντλώντας κάθε δυνατότητα κατέληξε πως δεν μπορεί να λειτουργήσει, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, αφού πρόκειται για επιχείρηση που βασίζεται στην προσέλευση του κόσμου.

Η συγκέντρωση πλήθους έξω από το κατάστημα και η απαγόρευση εισόδου, με βάση τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί, δημιουργεί ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα το οποίο όχι μόνο δεν είναι διαχειρίσιμο, αλλά και δεν ευνοεί την επιχειρηματικότητα.

Με γνώμονα την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό αλλά και τον σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας, λάβαμε την απόφαση για προσωρινή αναστολή του καταστήματος.

Ζητούμε συγνώμη απ όλους γι αυτή την εξέλιξη την οποία δεν προκαλέσαμε αλλά και ούτε επιδιώξαμε.

Αντιθέτως καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε, εβδομάδες πριν, στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις που επιβάλλονται, για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Ζητούμε επίσης συγνώμη στους 26 εργαζόμενους, αντιλαμβανόμενοι την ανησυχία και την αγωνία τους, διαβεβαιώνοντας τους πως εξαντλήσαμε κάθε δυνατό περιθώριο εξεύρεσης λύσης για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης.

Με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά τέτοιου είδους επιχειρήσεις.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Εκ της Διευθύνσεως
«Κουρδιστό Πορτοκάλι»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα