Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:05

Πρέβεζα : Ιδιαίτερα “κοινωνικός” ο νεαρός που βρέθηκε θετικός στον Κορονοϊό;

1020 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/06/2020, 7:04 μμ | 0 σχόλια

 

Δεν γίνεται απο περιέργεια, αλλά κυρίως από φόβο, η ερώτηση που κάνετε όλοι και όλες εσείς. Ίσως για να γνωρίζετε αν κάνετε παρέα μαζί του ή εάν συνανανστρέφεται μαζί του, άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντός σας μαζί του.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι σε κάθε κρούσμα που με ρωτούσατε να σας δώσω στοιχεία, είτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης, είτε μέσω facebook το απέφευγα, όπως το αποφεύγω και τώρα.

Το ζήτημα καθαρά για μένα είναι η “αποφυγή” της “ανθρωποφαγίας” αν τηρούμε όλοι και όλες τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, αν κρατάμε τις αποστάσεις στην καθημερινότητά μας, τότε είμαστε σε καλό δρόμο. Εξυπακούεται ότι ο Κορονοϊός είναι ύπουλος, μεταδίδεται και εξαπλώνεται γρήγορα. Και πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με την απειλή που μοιάζει με δαμόκλειο σπάθη

μέχρι να βρεθεί αρχικά αποτελεσματικό φάρμακο και στη συνέχεια το εμβόλιο.

Επιβάλλεται να δείξουμε υπευθυνότητα και οι θεωρίες συνομωσίας για τον ιό πέφτουν συνεχώς στο κενό. Ίσως ο φόβος να έχει κάνει αρκετούς ανθρώπους να αντιδρούν με τέτοιο τρόπο, θα πρέπει όμως να μη μας διαφύγει ούτε στιγμή ότι πρόκειται για θανατηφόρο ιό που δεν κάνει διακρίσεις ούτε σε ηλικίες, ούτε σε ανθρώπους με ή χωρίς υποκείμενα νοσηματα.

Και επειδή συνεχώς εσείς υποβάλλετε ερωτήματα. Θα μου επιτρέψετε κι εμένα να κάνω ένα ερώτημα

Ο νεαρός άνδρας από την Πρέβεζα, που βρέθηκε θετικός στον Κορονοϊό είναι ιδιαίτερα κοινωνικός;

 

Ένα απλό ερώτημα  υποβάλλω και τίποτα περισσότερο.

Η σύστασή μου και η φιλική μου προτροπή είναι μία λέξη προς όλους και όλες εσάς : ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Και βέβαια η ευχή μας για το παιδί είναι να το ξεπεράσει γρήγορα, όπως το ξεπέρασαν και οι άλλοι από την περιοχή μας που βρέθηκαν θετικοί στον Κορονοϊό!

 

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα