Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:52

Πρέβεζα: Είχε στο “κλεμμένο” αυτοκίνητό του 97,5 κιλά κάνναβη και συνελήφθη

520 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/06/2020, 1:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Σημαντική ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός στο Λούρο Πρέβεζας, ο οποίος συνελήφθη 

Μετέφερε τα ναρκωτικά με κλεμμένο αυτοκίνητο που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, με σκοπό την εμπορία τους

Κατασχέθηκαν -97- κιλά και -582- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -7- κιλά και -161- γραμμάρια κατεργασμένης («σοκολάτα») 

Σημαντική ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στο Λούρο Πρέβεζας, ύστερα από έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Πρέβεζας και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη. 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και για κλοπή. 

 

 

Ειδικότερα, την 21-06-2020 το απόγευμα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο κατηγορούμενος. 

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε και κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα κάνναβης που προορίζονταν για εμπορία και συγκεκριμένα: 

  • -90- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -97- κιλών και -582- γραμμαρίων  και
  • -17- συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη («σοκολάτα»), συνολικού βάρους -7- κιλών και -161- γραμμαρίων. 

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι για το παραπάνω αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή την 09/06/2020 στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος. 

Το κλεμμένο αυτοκίνητο, οι πινακίδες κυκλοφορίες που έφερε καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του ημεδαπού, κατασχέθηκαν. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα