Σάββατο, 20/04/2024 | 18:10

Παραμυθιά: Τα πρώτα 40 τεστ κορονοϊού – “Απευχόμαστε νέο lockdown”

629 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/06/2020, 4:46 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα (22.06.2020) στην Παραμυθιά οι πρώτοι 40 έλεγχοι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας για Covid – 19.

Παράλληλα, συνεχίζεται στην Παραμυθιά κανονικά η διαδικασία της ιχνηλάτησης των 7 επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. Οι έλεγχοι του κλιμακίου του ΕΟΔΥ θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, ενώ έχει ζητηθεί να μεταβεί και άλλο κλιμάκιο ώστε να γίνουν έλεγχοι και στις 33 κοινότητες του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι τα θετικά δείγματα ήταν 7, ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο lockdown ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης ανέφερε: “Το απευχόμαστε. Προσπαθούμε με τις ενέργειες που κάνουμε να περιορίσουμε το φαινόμενο .Έχουμε προχωρήσει σε 2 απολυμάνσεις του Κ.Υ Υγείας σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία…”.

O Δήμαρχος υπογράμμισε πως έγινε απολύμανση και στο εξεταστικό κέντρο όπου με συμμετοχή 100% οι μαθητές δίνουν τον δικό τους αγώνα στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ αναφερόμενος στην ψυχολογία του κόσμου σημείωσε πως οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν το νέο σκηνικό με ψυχραιμία…”.

πηγή-φωτό : epirus-tv-news.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα