Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:20

Ξεσπάει για τη δολοφονία του άντρα της με ψαλίδι! “Με έκλεισαν άδικα στη φυλακή”

534 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/06/2020, 8:55 πμ | 0 σχόλια

Δηλώνει με κάθε τρόπο την αθωώτητά της και ότι άδικα την έχουν κλείσει στη φυλακή
Αθώα δηλώνει η 45χρονη Γαλλοαλγερινή, η οποία φέρεται, σύμφωνα με τις Αρχές, να σκότωσε με ένα ψαλίδι, τον 56χρονο σύντροφό της, στον Τσούτσουρα στο Ηράκλειο, τον Ιούλιο του 2019.

Η 45χρονη γυναίκα, η οποία είχε φτάσει πέρυσι το καλοκαίρι στην Κρήτη, μαζί με τον σύντροφό της, για διακοπές, μίλησε χθες στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας όσα είχε ισχυριστεί και πέρυσι: Ειδικότερα, η κατηγορούμενη, μιλώντας μέσα από τις φυλακές της Θήβας, ανέφερε ότι είναι αθώα και ότι στο φονικό όπλο που εντοπίστηκε, βρέθηκε μόνο το γενετικό υλικό του 56χρονου.

«Δεν είμαι ένοχη. Με κατηγορούν, κατά τη γνώμη μου, άδικα. Είμαι κλεισμένη στη φυλακή για το τίποτα. Δεν έκανα τίποτα! Η δικαστής και ο εισαγγελέας που ανέλαβε με κατηγόρησαν αμέσως χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις» δήλωσε η γυναίκα στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό.

«Πήρε το ψαλίδι και μαχαίρωσε τον εαυτό του και εγώ φώναζα «σταμάτα, σταμάτα»! Εγώ πιστεύω ότι δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό του αλλά όχι να πεθάνει» συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, η 45χρονη.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το τραγικό συμβάν είχε σημειωθεί μέσα σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα, στις νότιες ακτές του νομού Ηρακλείου. Όπως διαπιστώθηκε, ο 56χρονος άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Η πλειονότητα των τραυμάτων ήταν στον θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δωμάτιο όπου εντοπίστηκε το θύμα, βρισκόταν και η 45χρονη. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τον εν λόγω ισχυρισμό. Επισημαίνεται ότι κατηγορούμενη και θύμα φαίνεται ότι είχαν καταναλώσει πριν το συμβάν, ποσότητα αλκοόλ.

Τελικά, η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο. Κατόπιν, την παρέπεμψε ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη που της αποδίδεται. Μετά την απολογία της, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Η ίδια μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του 56χρονου κι ότι ο αποβιώσας αυτοτραυματίστηκε και κατέληξε», είχε δηλώσει πέρυσι ο συνήγορος που είχε διοριστεί τότε για την υπεράσπισή της, ο κ. Νίκος Σωμαράκης.

Πηγή: ΑΝΤ1, neakriti.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα